Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Ha összejönnétek egy férfivel, aki korábban volt saját nemével, akkor elvárnátok, hogy ezt elmondja? Kizáró ok lenne, ha egyszer kipróbálta?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 17:19
1/13 anonim válasza:
Mindegy lenne hogy elmondja-e,magánügye. Ha tudnék róla,izgatna a dolog,ahogy egy biszex hármas gondolata is:)
2/13 anonim válasza:
Én is biszex vagyok és el szoktam mondani. Fordított esetben én is díjaznám az őszinteséget. Nálam nem kizáró ok.
3/13 anonim válasza:
Nem kell, hogy elmondja. Főleg, hogy az elején alig ismerjük egymást. Félig idegennek én árulnám el. Amúgysem akarnám, hogy külső elvárás hatására avasson be. Sokkal megtisztelőbb, ha úgy érzi, hogy megbízhat bennem ennyire.
4/13 anonim válasza:
Mondja el, én csak heteroszexuális emberrel akarok együtt lenni, mert én is az vagyok.
6/13 anonim válasza:
Senkit nem ítélek el, mindenki azt szeret akit akar, félreértés ne essék. DE
Én nem lennék együtt biszex férfival. Nem tudom megmondani miért, mert amúgy teljesen elfogadó ember vagyok, de a kapcsolat szempontjából mégis taszítana.
31N
7/13 anonim válasza:
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol kb 6 hónap után közölte, hogy volt már ez-az férfival. De olyan ügyet csinált belőle, alig merte elmondani, mert rettegett, hogy emiatt szakítanék, teljesen meglepett (26 éves férfiról beszélünk). Engem őszintén egyáltalán nem érdekelt, az a múlt. Annyit akartam tisztázni, hogy nálam egy kapcsolat két ember, és nem több. Egyáltalán nem látszott ez meg egyébként, teljesen férfias volt a szexben. Bár nem vagyunk már együtt, ebből sosem volt probléma.
8/13 anonim válasza:
Nem lenne kizáró ok, de elvárnám, hogy elmondja. Ha komolyra fordul egy kapcsolat, azért ilyenfajta dolgokat tudni szeretnék róla. (Ahogy én is elmondanék minden extrém vágyat, ami heteroként érint)
9/13 anonim válasza:
7es vagyok.
Miért kellett lepontozni? Azért mert nem értesz egyet a válaszommal? Látom mindenkit lepontoztál, aki azt írta, hogy nem tetszene neki a dolog... Leírtam őszintén mit gondolok, nem értem ezért miért kell lepontozni. Bárki is volt, ostoba...
10/13 anonim válasza:
6-os 31/N válaszoló lepontozást kapott? Szóval az a menő, ha a faszi seggébe szájába volt már az ondó, aztán mégis egy nőnél köt ki? Mi lesz a következő, az sem gond, ha a kutyáját húzta fel időnként? Pontozzatok betegek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!