Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lehet az olyan férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lehet az olyan férfi, aki ilyet csinál?

Figyelt kérdés

Van egy mackós kollégám, aki nagyon-nagyon tetszik, de egyébként abszolút heteroként él, viselkedik. Imádja a nőket, gyereke van stb.. tehát hiába is tetszik, még csak nem is néztem úgy rá vagy bármi, hogy kicsit is kellemetlen legyen neki.

Aztán sok idő után feltűnt, hogy van egy meleg macikedvelő személy, aki csak az ilyen alkatú pasikat szereti, hogy közös ismerősünk ez a kollégám vele.

Nem bírtam ki, rákérdeztem nála...

Az illetőhöz elég nagy kétyellyel állok, de azt írta hogy többször elkapta már kalandra a kollégám. Ami lehet kamu igazából, de még képeket is küldött róla ami elég intim és amin tényleg ő van rajta. Nem akartam elhinni, mert túl szép hogy igaz legyen 😊😍😀

Ha a kaland része esetleg kamu is lenne, egy hetero ilyeneket sosem küldene egy nyíltan meleg srácnak nem? Aki rá hajt. Ráadásul több képet is, amin minden is látszik...

Azóta kicsit bátrabb lettem az információk alapján, mert én is vágyok egy ilyen kalandra vele, végtelenül tetszik, de félek hogy téves infók lennének, aztán elég kellemetlen lenne így összefutni mindig ha.... 😀 Én is abszolút hetero látszatot keltek a munkahelyen, jobb a békesség.

Beszélgetünk messengeren pár sort napiszinten, néha még szelfit is küldött magáról csak úgy a semmiből és az infók alapján lemertem írni hogy átkozottul szép medve és nagyon jóképű, tetszik nagyon, jól néz ki stb stb és igazából ezután sem tűnt el, nem küldött el más éghajlatra, nem lett konfliktus hanem ugyanúgy rám ír és beszélgetünk.

De iszonyú ritkán merek így bókolni mert tényleg kétségeim vannak, de szerintem ha hetero lenne és nem lenne esélyem semmire, rég nem írt volna rám ezután soha többet, nem? 😀 Rólam egyértelműen sejti a bókok után hogy mi újság gondolom, mivel egy pasi nem mondana ilyeneket pasinak, de mégsem kezdett el kerülni....

Egyébként fogalmam sincs hogy vezessem rá a témára, egyáltalán lesz e valaha bátorságom rá ....😆 csak félek ha sokat várok meg jön egy barátnő aztán...😭 Így is több mint egy éve beszélgetünk de sosem volt utalás kalandra...

Szóval igazából csak megnyugvást keresek, hogy szerintetek is abszolút biszex-e? 😀 vagy csak nem koptat le mert túl kedves akar lenni

2023. szept. 10. 09:25
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Azóta sem tudtam befűzni. 😞🥹

Pedig elég sokszor tettem rá konkrét utalást.

De nem kezdett el kerülni ennek ellenére sem. Szóval fura

2023. nov. 6. 01:04
 22/22 anonim ***** válasza:
Mert lehet hogy valóban biszexuális, de talán külsőre nem vagy az esete, és csupán jó kollégaként vagy haverként tekint rád, de nem egy lehetséges szexpartnerként.
2023. nov. 13. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!