Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok a gyáva biszex férfi?
Akkor te is rájöttél a nagy magyar biszex igazságra :)
A billentyű mindent elbír,de már egy sima,beszélgetős tali is sikertelen. Illetve a legtöbb hokizik írogatás közben,elélvezés után elmegy a kedve,kilép a chatről és megy anyucihoz jó férj és jó apa szerepbe :)
Aztán másnap kezdi elölről,mert a vágya hajtja...
Azért mert az ilyenek nem biszexek, vagy látens biszexek. Egyszerü, otthon a feleségüktől nem kapják meg, már nem kívánja a feleségét, és így szórakoztatja magát. Ezért van az is, hogy a szexpartner keresők 98%-a ilyen, kamus. Sajnos ez a magyar valóság...
Üdv a klubban!
45F biszex/passzív-uni.
4-es szerintem szellemileg alacsony szinten létező egyének. Igénytelenek.
5-ös meg a másik vegletet fogta ki, a nárcisztikus biszexeket.
Sajnálom.
#7-re:
#5 vagyok, nem feltétlen nárcisztikusak, de legalábbis kényelmesek. Megértem, hogy vannak határok, nyilván nem egy kis Polsikban, Mini Morrisban, vagy bogárhátúban kell szexelni, de manapság ilyen pici autókkal már nem nagyon járnak az emberek.
Megértem a minimális elvárásokat pl életkori határ, vagy ha valakit zavarnak a dohányosok (nekem semmlyen káros szenvedélyem nincs amúgy), de hogy kocsiban nincs vízcsap... Na erre azt tudom mondani, ásványvizes falkonok egy részét nem kell kidobnia annak, akinek kocsija van, hanem csapvízzel megtölteni néhány kétliteres, mert bármikor kellhet csapvíz, ha véletlen kiborul valami az autóban, stb.
Még lepedőt is be lehet pakolni az autóba, ha muszáj.
Na most, sok pasinak ha kurváznia kell, akkor rögtön nem gond, ha a csaj a kocsijában szopja le úgy, hogy még fizet is a csajnak... Érdekes... De ha a pasas biszex, akkor már pasi -ingyen!- ne szopja le őt a kocsijában, mert az kényelmetlen, és nincs beszerelet vízcsap a kocsiban... Hogy is van ez...?
Valaki magyarázza már el nekem...
Kedves kérdező, ha szereted, ha szopnak, és 45 alatti vagy, kocsid is van, nyugodtzan írj rám. Már csak a térbeli táv lehet gond és azt meg is szoktam érteni.
Azoknak akiknek családjuk is van velük nehezen megy a találkozás. A kép csere meg, hogy mit csinálna az írásban könnyen meg. De ha találkozóra kerül a sor akkor vagy eltűnés van vagy valami közbe jön.
Biszex aktív van aki találkozni akar?
Az kevés,hogy valaki akar találkozni.Szándék kevés nagyon, tenni is kell érte !
Van aki találkozna,csak éppen nem azonnal.Na ezt sem értik meg sokan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!