Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok a gyáva biszex férfi?
Hát kb igen.
De azért jó lenne nekik is :)
Aki azonnal akar találkozni,annak éppen áll a farka, fel van gerjedve.És minél előbb szexelni akar,mert tudja és ismeri magát,hogy elélvezés után átfordul a dolog és undor jön elő.
Megbán mindent,szinte lerúgja magáról a másikat és egy-két hétig nagyon,de nagyon hűséges és odaadó férj és apa lesz belőle.
Aztán elkezd viszketni a lyukacska, a makkocska és kezdi elölről az egész marhaságot,szórakozást mással.
És ez így megy az idők végezetéig, mert minél öregebb, annál jobban nem bír magával.Ez is oka a sok 60 feletti papa nyomulásának .
Egyszer beszélgettem egy sráccal. Ő is kamba recskázzunk megminden faxom. Végülis azt mondta némi unszolásra,hogy ettől kevésbé érzi bu-zisnak a dolgot. Mint a csók az is sokaknak már túl... az nem hogy a farkam a szájaban volt és telelőttem ge-civel.
De akár egy szájra puszi már sok.
Röhej.
Pedig a csók nagyon jó dolog,főleg ha van olyan, aki tud is jól csókolni....
Másképpen nem is élvezetes.
16 vagyok pontosan.
Volt akivel vagy féloráig csak smároltunk. Nagyon jól csókolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!