Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg és biszex srácok között van olyan aki testépítő és bejönnek neki a vékony passzív fiúk?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 19:35
1/6 anonim válasza:
Nálunk pont ilyen felállás 🤣
Bár az hogy testépìtő lennek túlzás de azért látszik hogy járok edzeni
2/6 anonim válasza:
Én is lennék ilyen pasival 21 vékony passzív 😅
3/6 anonim válasza:
2
Várost írj helyileg merre úgy egyszerűbb neked is
4/6 anonim válasza:
Nagyon vékony biszex férfi vagyok, uni/passzív (főleg női szerepben), 40es korosztály. Felőlem lehet izmos és vézna is a partner, mindegy. A lelki összhang számít nálam.
(Habár a túl nagy darab macik nem az eseteim, amúgy szinte mindegy a külső. lehet kicsit kövérkés, az se gond.)
Írhattok privit, azonban macsók, drogosok, agresszívek és szadisták kerüljenek! Nem az eseteim.
5/6 anonim válasza:
Aktív vagyok, érdekelne kigyúrt, passzív testépítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!