Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lehet az olyan férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lehet az olyan férfi, aki ilyet csinál?

Figyelt kérdés

Van egy mackós kollégám, aki nagyon-nagyon tetszik, de egyébként abszolút heteroként él, viselkedik. Imádja a nőket, gyereke van stb.. tehát hiába is tetszik, még csak nem is néztem úgy rá vagy bármi, hogy kicsit is kellemetlen legyen neki.

Aztán sok idő után feltűnt, hogy van egy meleg macikedvelő személy, aki csak az ilyen alkatú pasikat szereti, hogy közös ismerősünk ez a kollégám vele.

Nem bírtam ki, rákérdeztem nála...

Az illetőhöz elég nagy kétyellyel állok, de azt írta hogy többször elkapta már kalandra a kollégám. Ami lehet kamu igazából, de még képeket is küldött róla ami elég intim és amin tényleg ő van rajta. Nem akartam elhinni, mert túl szép hogy igaz legyen 😊😍😀

Ha a kaland része esetleg kamu is lenne, egy hetero ilyeneket sosem küldene egy nyíltan meleg srácnak nem? Aki rá hajt. Ráadásul több képet is, amin minden is látszik...

Azóta kicsit bátrabb lettem az információk alapján, mert én is vágyok egy ilyen kalandra vele, végtelenül tetszik, de félek hogy téves infók lennének, aztán elég kellemetlen lenne így összefutni mindig ha.... 😀 Én is abszolút hetero látszatot keltek a munkahelyen, jobb a békesség.

Beszélgetünk messengeren pár sort napiszinten, néha még szelfit is küldött magáról csak úgy a semmiből és az infók alapján lemertem írni hogy átkozottul szép medve és nagyon jóképű, tetszik nagyon, jól néz ki stb stb és igazából ezután sem tűnt el, nem küldött el más éghajlatra, nem lett konfliktus hanem ugyanúgy rám ír és beszélgetünk.

De iszonyú ritkán merek így bókolni mert tényleg kétségeim vannak, de szerintem ha hetero lenne és nem lenne esélyem semmire, rég nem írt volna rám ezután soha többet, nem? 😀 Rólam egyértelműen sejti a bókok után hogy mi újság gondolom, mivel egy pasi nem mondana ilyeneket pasinak, de mégsem kezdett el kerülni....

Egyébként fogalmam sincs hogy vezessem rá a témára, egyáltalán lesz e valaha bátorságom rá ....😆 csak félek ha sokat várok meg jön egy barátnő aztán...😭 Így is több mint egy éve beszélgetünk de sosem volt utalás kalandra...

Szóval igazából csak megnyugvást keresek, hogy szerintetek is abszolút biszex-e? 😀 vagy csak nem koptat le mert túl kedves akar lenni

2023. szept. 10. 09:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom hogy próbálkozzak nála konkrétan kalandra"

-Meló után egy sör? Beülünk valahova? Meghívlak.

Utána:

-Van még nekem is 2 üveggel a hűtőben, ha gondolod, gyere fel, igyuk meg, dumáljunk még közben.

Onnan már megy magától. Csak óvatosan, ne legyetek satu részegek. :)

2023. szept. 14. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha gyereke van akkor nem egyedülálló hanem elvált. Vagy házasságon kívül született a gyereke?

Egyébként ez csak egy fantázia sztori, és azt is tudom ki írta ezt, és az ehhez hasonló korábbiakat.

Össze fogom szedni a korábbiakat, és a következő ilyen kamu sztorinál belinkelem mind. Aztán a stílus felismerését már mindenkire rá fogom bízni... ;)

2023. szept. 14. 20:16
 13/22 A kérdező kommentje:

Kedves 11/12!!

Nagyon köszi a tippeket! Kedves vagy nagyon!!! Megpróbálom, egyébként is sűrűn ajándékozok neki vodkát és mindig örül

Utolsó válaszolónak pedig: igazad van, valóban elvált az illető, ezért bocsánat ha félre érthető voltam, bár a kérdéssel kapcsolatban ennek jelentősége tulajdonképpen nincs szerintem, az egyedülállót csupán azért írtam mert nincs jelenleg kapcsolata, sem barátnője. Bocsánat még egyszer ha félreérthető voltam.

A többi részét nem kommentálom amit írtál, én nem olvasom/tanulmányozom ennyire a hasonló sorstársúak történetét, ha gondolod vegyük fel a kapcsolatot és megmutatom hogy nem fantázia sztoriról van szó, tényleg ilyen helyzetben vagyok és akkor esetleg tanácsot is adhatnál vagy hogy szerinted biszex e? Természetesen az illető nevét mindenhol kitakarnám amiket mutatnék beszélgetések.

Nincs semmi okom kamuzni, hiszen segítséget kérni jöttem ide, véleményeket, és hogy magabiztosabb lehessek

2023. szept. 14. 21:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a "sztorid"... ;)
2023. szept. 16. 18:51
 15/22 A kérdező kommentje:
Gyűjtsd tovább akkor a hasonló "sztorikat", úgy is ráérsz ahogy látom 😀
2023. szept. 17. 18:42
 16/22 A kérdező kommentje:

Egyébként akit érdekel és esetleg olvasna még itt:

Épp nem rég kérdeztem meg tőle, hogy én vagyok-e az egyetlen srác, aki valaha megmerte mondani neki, hogy nagyon jól néz ki és tetszik...

Hiába mondtam el hogy köztünk maradna és soha senki nem tudná meg stb de azt mondta senki... És bízik bennem...

Szóval itt vissza lépek inkább és tiszteletben tartom hogy neki ez titok és mivel én kolléga vagyok, nem vállal velem rizikót. 😞 Lehetne erőltetni a korábbi infók alapján, mert szerintem egyértelműen két kapura játszik titokban, de én nekem nincs ekkora önbizalmam hogy merjek így bármit is, hogy hazudni kell szegénynek. Tiszteletben tartom a "félelmeit".

2023. szept. 18. 22:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Számtalan olyan hetero barátom és haverom van akik tudják, hogy biszex vagyok, és sokaknak mondtam már (akik olyanok), hogy jól néznek ki, tetszenek nekem, és akár ágyba is bújnék velük.

Nevettünk egy jót, és ők maradtak továbbra is az ellenkező nemnél, és a barátságunk (haverságunk) is maradt a régiben.

2023. szept. 19. 13:04
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
A legfontosabb kérdés: Volt rajta zokni?
2023. szept. 19. 17:52
 19/22 A kérdező kommentje:

17/18!!

Nagyon köszönöm a válaszod!!!

Neked akkor értelmes jó fej barátaid vannak nagyon!

Lehet tényleg egyszer mit veszíthetek alapon megpróbálom messengeren, mert úgy is annyira eszméletlenül tetszik hogy lelkiismeretfurdaláson lenne hogy nem próbáltam meg, aztán a haverság meg rajta múlik maradna-e, mert amúgy tök jól elbeszélgetünk mindig, és nemleges válasz esetén úgy is tiszteletben tartanám ezt és soha többet nem erőltetném.

Bár csak reménykedni tudnék hogy ő is normálisan kezelné és nem szítana kollégák közt stb 😞Neked amúgy volt hogy bejött ez és engedett valaki egy kis kalandot? 😀

2023. szept. 19. 18:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy mind, hanem azt, hogy számtalan "olyan" haverom volt.

Olyan is volt, aki igent mondott azonnal, és olyan is volt, aki elsőre elutasított, aztán ő hozakodott elő vele később.

Mindig nagyon megválogattam a barátaimat, de még a haverjaimat is. Éppen ezért, bármikor őszintén tudok velük beszélgetni bármiről. Sokan el sem akarták hinni nagyon sokáig, hogy egy olyan macsó srác mint én, biszex. Volt akinek be kellett bizonyítanom! 😂

2023. szept. 19. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!