Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a cicit vagy a péniszt szeretitek jobban megfogni? Miért? Miben más fogásra, tapintásra a cici, mint a pénisz?
Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 15:44
1/8 anonim válasza:
Fiúk a cicit lányok a kukit. Bocsi, csak lányokat kérdeztél? És hogy lehet így ismerkedni? Lányok! ... És erre kapsz privátot? Csodálkozom, mert az ilyen kérdésekből van itt a legtöbb. Csak ezeket senki nem nevezi hülyének, csak az enyémeket. A fene sem érti hogy van ez?
2/8 anonim válasza:
Mindenkinek azt jobb fogni ami nincs neki.
4/8 anonim válasza:
Nekem mindkettőt. Bisex vagyok.
N
5/8 anonim válasza:
Nehéz kérdés... A citi jobban fogni, a péniszt jobban enni szeretem.
Semmi közük egymáshoz.
6/8 anonim válasza:
Nő vagyok és a mellet jobban szeretem fogni.
7/8 anonim válasza:
És azt a fact szeretitek jobban fogni ami olyan mint egy női mell? 🤣
8/8 anonim válasza:
Ez a ket testresz nem is egyenerteku. A faszt a puncihoz kell merni, a mellet, ferfi mellkashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!