Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi passzív srácok! Ti a lightosabb vagy a keményebb anális behatolást szeretitek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 08:59
A kérdező szavazást indított:
Keményet, gyors, mély lökésekkel
Lightosabb, lassabb tempót kedvelem
33 szavazat
1/16 anonim válasza:
A lightos-os, lassabb, érzékibb szexet szeretem. A törékeny lelkem és testem nem bírja a durva bevetést.
2/16 anonim válasza:
A finomabb, lassabb tempót szeretem. Egyszer voltam olyan sráccal aki keményen és gyorsan lökte de az fájt és nem lehetett élvezni.
3/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem jön be az anál semmilyen formában egyelőre. Lehet a rossz tapasztalatok miatt, talán egyszer valaki megszeretteti velem. Szopni viszont szeretek bármennyit.
4/16 anonim válasza:
Mivel elg ritkán csinálom igy a gyengébb behatolást kedvelem. Közben mikor már rendesen kitágultam akkor lehet gyorsitani de akkor sem durván
5/16 anonim válasza:
Keményen baszok..Aki elkezd rinyálni azt még erősebben majd a végen ha keri ha nem a szájába elvezek..Aki passziv az vállalta az alávetett szerepet..
7/16 anonim válasza:
Én vegyesen szeretem, mikor milyen kedvem van.
8/16 anonim válasza:
Keményen..Egy passziv férfi nem férfi se nem is nő..Egy kis prosti..Arra használom amire Akarom..
9/16 anonim válasza:
Aktív létemre csak a szeretkezős és érzéki dolgokat szeretem. Embernek és nem lyuknak , vagy biodíszletnek veszem a barátom.
10/16 anonim válasza:
Passzív vagyok. A megfelelő tágítás mellett finoman kezdeni. Majd ha minden jól megy lehet gyoraítani a tempot, de nem túl vadul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!