Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok! Hol szeretitek jobban a péniszt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 22:31
A kérdező szavazást indított:
Száj
Fenék
Mindkettőben ugyanannyira
38 szavazat
3/12 anonim válasza:
Szájba szeretem, mondjuk eddig csak oda kaptam, nincs viszonyítási alapom.
4/12 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy már dugtak meg, én azt mondom jobbban szeretem a számban, persze élvezettel együtt :)
6/12 anonim válasza:
Farok függő van amelyik kellemetlen lenne seggbe de attólmég élvezetes leszopni
7/12 anonim válasza:
Ha van hely és idő, akkor mindkét lehetőséget igyekszem kihasználni. Lehet szó szopásról, dugásról. Ha parkban, erdőben, kapualjban és egyéb nyilvánosnak számító helyen történnek dolgok, akkor csak szopok.
8/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretem mindkét helyre.Elmondhatatlanul jó érzés amikor a fenekemben érzem amint nagyokat rándulva bennem belém élvez,de ugyanolyan izgató,amikor a számat tölti tele. Ráadásul imádom is az ízét.
9/12 anonim válasza:
Én igazából az orált élvezem a legjobb hogy egy pasinak a testét szinte irányítom a számmal, aztán jutalmul teletölt
10/12 anonim válasza:
Én csak popsiba szeretem kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!