Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nők terén válogatósabb vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők terén válogatósabb vagyok, mint a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Biszexuális férfi vagyok. A nőkkel kapcsolatban szexuálisan magasak az igényeim, elvárásaim. Pl azok a nők, akik nem hármas szexelnek, vagy akik nem ujjaznak meg, nem nyalják a fenekem, azok nem kellenek, unalmasnak tartom őket. Nagyon -nagyon ritkán találtam olyan nőt, aki ne lett volna szexuálisan konzervatív. Férfiak terén viszont kb nulla elvárásom van, idegen férfiakkal is szexelek. Miért vannak magas elvárásaim a nőkkel, és nulla elvárásom a férfiakkal kapcsolatban?
2023. szept. 7. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gyakran eltér annak az aránya hogy melyik nem mennyire vonzza az adott biszexuális embert. Én speciel pont fordítva vagyok ezzel, annyira válogatós vagyok a pasikkal hogy e miatt sokáig rá se jöttem hogy biszexuális vagyok.
2023. szept. 12. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Mert annyira a meleg oldal fele huzol, hogy minden jottment pasival osszefekszel. A noket meg valogatod, mert mivel gondolom passzív vagy, kell az analis jatek szamodra.

Oszinten szerintem neked egy ferfival kell letelepedned, mert ugyse huznad nok mellett sokaig, mert fasz imado vagy.

2024. febr. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!