Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon másnak is nehéz megbízható aktív partnert találnia? Vagy csak én vagyok válogatós?
Én is igy vagyok ezzel
Nyugodtan lehet írni Miskolci vagyok:)
19L
Szerintem nehéz. Alapból a számok törvénye alapján (lakosság), na meg nem egy olyan város, ahol a melegeknek lehetőségük van szórakozni tudomásom szerint.
25F/Miskolc
És akkor ez még csak a személyes talik.
De az a durva, hogy még kamerázásra, vagy beszélgetésre, olyan, mintha tűt a szénakazalban!
Amúgy lehetne létrehozni valami közösséget, mondjuk skypeon, ahol tudunk egymással dumálni, csajok és srácok vegyesen, és akkor hátha sikerülne összehozni dolgokat :).
25/f (50 percnyire Miskolctól :D)
Hát én sem találok Miskolcon egy normális partnert.
Pedig elég rég keresek.
Ha index-en ha nics ilyen topic, csináljatok! ;)
Anglia nagy városokra van olyan, hogy helyi magyarok, meg oldalra is. Bár én két magyart ismertem meg ott(hon). De azt is minek???
Sok kollégám van és volt a kontinens, sok országából. Ez viszonylag jó támont volt kikkel érdemes ismerkedni.
Hogy mindezt miért írtam ide?
No azért, mert a bízalmát és meleg kultúrában a magyarok, pont ott vannak ahol térképen keleten messze és délen mélyen. Föleg ha nem diplomásokról beszélünk.
Sajnos. - Mondom ezt együtt érzésböl.
Magyarnak születtem, nem is szégyelem. De furcsa, hogy még kapom kollégágktól és más ismerőseimtől, hogy magyar létemre milyen normális vagyok.
A Molnár/Molnar vezeték nevem ott(hon) legtöbben holland vagy német névnek gondolják. Bár volt aki szerbnek vélte. Bár apám és amúgy anyám is sváb.
Amúgy én még a Budapesti meleg helyzetet is jóval rosszabbnak látom mint a kinti nagyvárosokban bárhol ahol éltem.
Visszont vidékiként kint sem lehet könnyű bisexnek vagy melegnek lenni, nem véletlen a sok történy ott a melegek védelmében.
Csak gondoltam árnyalom a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!