Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam hogy fiúval 1. lesz majd?
Figyelt kérdés
Bi pasi vagyok. Eddig minding volt valakim és mellettük nem akartam sráccal. Elmondjam majd az 1. pasinak hogy nekem ez új? Mivel nem tini vagyok és a 99% addigra kipróbálja… vagy ne? Aktív leszek majd de leginkább orál izgat…2023. szept. 2. 09:12
11/29 anonim válasza:
Uh akkor az jó:)
Szerencsések :)
12/29 anonim válasza:
Jaja. Már elsőre is úgy szoptam mintha régóta csináltam volna...
15/29 anonim válasza:
De aktivként is szopnèk nálam az orál kölcsönös.
16/29 anonim válasza:
Értem. És csak az orál menne vagy más is? :)
17/29 anonim válasza:
Más is. Vagy legalább megprobálnám. Nem zárkozok el sokmindentől.
18/29 anonim válasza:
Na az jó:)
Akkor más is jó lehet veled ;)
19/29 anonim válasza:
Fölleg lelki téren. Ha ugy megvan az összhang a bizalom akkor belemennnek abba is amìtől addig elzárkoztak.
20/29 anonim válasza:
Akkor a szex is jó veled :)
Egy ilyennek biztos örülnek akivel vagy. Figyelmes a dolgokra meg a másikra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!