Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam hogy fiúval 1. lesz majd?
Figyelt kérdés
Bi pasi vagyok. Eddig minding volt valakim és mellettük nem akartam sráccal. Elmondjam majd az 1. pasinak hogy nekem ez új? Mivel nem tini vagyok és a 99% addigra kipróbálja… vagy ne? Aktív leszek majd de leginkább orál izgat…2023. szept. 2. 09:12
3/29 anonim válasza:
Mond el neki majd persze.
Hány éves vagy? :)
4/29 anonim válasza:
Aha. Én őrünkén egy beavatásnak. Es nyilván finomabban bánnék veled,nem rontanék ajtostul a szádba.
7/29 anonim válasza:
6 os. Azért mert jó, hogy vannak ilyenek akik figyelmesek :)
10/29 anonim válasza:
Elvileg jó. Gyakorlatban: kevés visszajelzés alapján is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!