Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezném azt, hogy a biszex fiúk perverzebbek mint a heteró fiúk?
Figyelt kérdés
Nők, mi volt a legextrémebb dolog, amit egy biszex fiú kért tőletek?mi az, amire már nemet mondok, mi az, amit már nem tesztek meg egy biszexnek?2023. aug. 28. 22:40
1/7 anonim válasza:
Általában sokkal nyitottabbak. A hetero pasik többsége ódzkodik kb mindentől, ami ugalmas lehetne:D
2/7 A kérdező kommentje:
Egyes konkrét válaszod nincs? Megjegyzem mindenkinek más az izgalmas! Ami neked az, az masoknak lehet unalmas.
2023. aug. 28. 23:26
3/7 anonim válasza:
#2: ha tudod, hogy mindenki más, minek teszel fel ilyen kérdést, hogy perverzebbek-e a bi pasik? Okostojás
4/7 anonim válasza:
Az extrémitás egyén és nem hetero / biszex / meleg vágyak függvénye. A hetero férfiak körében is megjelennek igen extrém vágyak (BDSM), a különbség hogy csakis nővel képzelik el a dolgot nem pedig másik pasival.
5/7 Bekecs Béla válasza:
En voltam mar hetero es biszexel is. Szerintem a hetero az sokkal jobban nyalogatta a seggem lukát. A biszexnek viszont sokkal kemenyebb volt a farka. Lehetett is beki adni..
Udv, Bekecs
6/7 A kérdező kommentje:
5-ös NŐKTŐL kérdeztem. Transz nő vagy? Mert akkor ok.
2023. aug. 29. 07:35
7/7 anonim válasza:
Nekem eddig abszolút a heterók viszik a pálmát. Igaz, hogy bevallottan bivel kevéssel volt dolgom.
Bi pasi max extrémiatása az vot, hogy lenyakogatta rólam a saját spermáját.
Heterók pf... durva kikötözés, anál mánia, pisi szex, 2ff-1n felállás (!), bdsm, állatszex, lábfétis, kukkolás... ennyi jut eszembe így hirtelen.
Szóval saját tapasztalat alapján a heterók perverzebbek. A valóságban viszont szerintem semmi köze ehhez, ízlés kérdése csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!