Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan osztálytársad, munkatársad akinek tudod, hogy nagy farka van?
Figyelt kérdés
Milyen körülmények között derült ez ki és utána hogyan viszonyultál a sráchoz? Irigykedtél rá, vagy egyfajta hierarchia emelkedésen ment keresztül a szemedben és meghatározóbb lett a véleménye ezek után? Az alfa ranglétrán feljebb emelkedett vagy totálisan semleges lett ezután is a számodra?2023. aug. 25. 08:38
21/35 anonim válasza:
A 20-ast dugd fel magadnak.
Attól valószínűleg már jól fogsz aludni.
Aludj jól kiscica, és akkor álmodozz, ne pedig ébren...😉
22/35 anonim válasza:
Ja? Te voltál a 15-ös? Akkor csak "okosan" azzal a dildóval, nehogy sérüljön az egyébként is alacsony intelligencia hányadosod...🙃🙃🙃
23/35 anonim válasza:
Boxer Cicus! Az éjjel valóban megmutattad hogy te "okosabb" vafy mint én. 😉❤️
24/35 anonim válasza:
Tetszett? Valld be, hogy azonnal kőkemény lettél, és eljátszottál a gondolattal...🤪❤️
26/35 anonim válasza:
Boxer fiúkám, Cuncimókucim! Te is hiányzol, de nap közben dolgom van. Estére borotváld le az ánuszod környékét. Csók!
27/35 anonim válasza:
Jó pár haveromnak, és osztálytársamnak tudom hogy mekkora farka van, de senkinek sem olyan nagy mint nekem :D
28/35 anonim válasza:
Egy régi munkatársam 170 centis magasságához tartozott, lankadtan a combközépig érő szerszám. Állva nem volt szerencsém látni, pedig jó lett volna.
29/35 anonim válasza:
Cicuskám!
Csak a te kedvedért leborotválom, mert tudom, hogy imádod nyalni a szép kerek és izmos seggeket.
Én is szeretem, ha egy játékos nyelv kényezteti az enyémet...😁❤️
30/35 anonim válasza:
Oh Édes! Pont úgy ahogy mondod! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!