Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy olyan kérdésnél, hogy "Hol találjak párt?", az az első válasz, hogy az osztályban-évfolyamban/munkahelyen, de ha meg az a kérdés, hogy "Hogy mondjam el osztálytársamnak/munkatársamnak, hogy tetszik?", akkor az első válaszok...
Mert ha csunyan valtok el, akkor mi lesz?
Mindennap lathatjatok egymast…
Ez a házi nyulas dolog akkor veszélyes, ha f@sz a közösség és/vagy ti sem tudjátok jól kezelni a dolgokat. Egyébként simán működhet. Pl a mi osztályunkban is van 2 szerelmes pár, teljesen jól lehet kezelni a helyzetet.
Persze majd jönnek akik azt mondják, hogy lehetetlen. Nem, nem az! Ha másnak nem, legalább tapasztalatszerzésnek jó lehet.
1-3 félreértettétek a kérdés
#4 köszi, ez eszembe sem jutott
Mert nem mindegy, hogy iskola társ alatt a padtársara gondolsz vagy az egyetemen valakire, akivel hetente van x órád közösen és elvesztek a tömegben. Ha az első opció akkor esélytelen és való igaz a házi nyúlra nem lövünk mondás. Míg a másik esetben van akkora a terem, hogy max távcsővel látod jól a másikat.
Ugyanez igaz munkahelyre is. Ha én irodában dolgozom, te meg futárként és kvázi közünk nincs egymáshoz munka terén (max összefutunk a büfénél) simán lehet. De ha ott vagy te is 3 irodával arrébb elkerülhetetlen az, hogy más is kiszúrja a dolgot, pletykáljanak stb. Sok munkahely ezt nem is tűri.
Visszatérve erre a tanácsra. Én ilyet sosem adtam vagy adnék. Egyszerűen azért, mert 1. nyilvánvaló, 2. ha velem ott akarna ismerkedni valaki azt feltételezném, hogy nincs magánélete. Nem jár el eseményekre, nincs baráti köre akiken keresztül megismerjen másokat. Kösz, de nekem nem kéne olyan, aki számára a munka/iskola jelenti az egyetlen közeget ahol lehetősége van ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!