Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan osztálytársad,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan osztálytársad, munkatársad akinek tudod, hogy nagy farka van?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények között derült ez ki és utána hogyan viszonyultál a sráchoz? Irigykedtél rá, vagy egyfajta hierarchia emelkedésen ment keresztül a szemedben és meghatározóbb lett a véleménye ezek után? Az alfa ranglétrán feljebb emelkedett vagy totálisan semleges lett ezután is a számodra?

2023. aug. 25. 08:38
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
80%

Olyan van, aki mindig kérkedett vele,hogy neki nagy.. De tényleg, nem volt olyan buli, ahol ne mutogatta volna.

Aztán egyszer meglátta az enyém, és utána sose mutogatta.

2023. aug. 25. 08:41
 2/35 anonim ***** válasza:
73%
Miért számítana bármit is a farokméret abban hogy ki mennyit ér a szememben?
2023. aug. 25. 08:52
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Koliban volt egy srác akinek hatalmas farka volt igazából nem sokmindent befolyásolt csak a csodájára járt mindenki😂
2023. aug. 25. 09:03
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen osztálytársam, zuhanyzóban láttam, sosem volt ez téma, senkit sem érdekelt.
2023. aug. 25. 09:14
 5/35 anonim ***** válasza:
81%
Volt ilyen gimiben es az egyetem is. Sokan megbamultak ot is es engem mert lankadtan hasonloan nagy a farkunk.
2023. aug. 25. 09:33
 6/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére nem tudom, hogy mekkora nekik.
2023. aug. 25. 09:48
 7/35 anonim ***** válasza:
92%
Van és sajnos irigykedem is :D
2023. aug. 25. 10:45
 8/35 anonim ***** válasza:
6%
Nagy farok, kis ész.
2023. aug. 25. 13:28
 9/35 anonim ***** válasza:
81%

Gimisként és az egyetemen is koleszos voltam, és 7 éves koromtól versenyszerűen sportolok, úgyhogy láttam néhány nagyobb darabot az öltözőkben és zuhanyzókban.

Elkönyveltük egymásról, hogy a 20+ kategóriába tartozunk, és néhányukkal másabb is lett a viszonyom, mint előtte volt.

2023. aug. 25. 14:40
 10/35 anonim ***** válasza:
82%

Ha így lenne (de nem így van), akkor nálad éppen fordítva kellene legyen, vagyis kis méret és nagy ész?

Csak mert az ostoba kommented önmagában is cáfolja az általad kreált "tézist"...😉

2023. aug. 25. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!