Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan osztálytársad, munkatársad akinek tudod, hogy nagy farka van?
Figyelt kérdés
Milyen körülmények között derült ez ki és utána hogyan viszonyultál a sráchoz? Irigykedtél rá, vagy egyfajta hierarchia emelkedésen ment keresztül a szemedben és meghatározóbb lett a véleménye ezek után? Az alfa ranglétrán feljebb emelkedett vagy totálisan semleges lett ezután is a számodra?2023. aug. 25. 08:38
1/35 anonim válasza:
Olyan van, aki mindig kérkedett vele,hogy neki nagy.. De tényleg, nem volt olyan buli, ahol ne mutogatta volna.
Aztán egyszer meglátta az enyém, és utána sose mutogatta.
2/35 anonim válasza:
Miért számítana bármit is a farokméret abban hogy ki mennyit ér a szememben?
3/35 anonim válasza:
Koliban volt egy srác akinek hatalmas farka volt igazából nem sokmindent befolyásolt csak a csodájára járt mindenki😂
4/35 anonim válasza:
Volt ilyen osztálytársam, zuhanyzóban láttam, sosem volt ez téma, senkit sem érdekelt.
5/35 anonim válasza:
Volt ilyen gimiben es az egyetem is. Sokan megbamultak ot is es engem mert lankadtan hasonloan nagy a farkunk.
6/35 anonim válasza:
Szerencsére nem tudom, hogy mekkora nekik.
9/35 anonim válasza:
Gimisként és az egyetemen is koleszos voltam, és 7 éves koromtól versenyszerűen sportolok, úgyhogy láttam néhány nagyobb darabot az öltözőkben és zuhanyzókban.
Elkönyveltük egymásról, hogy a 20+ kategóriába tartozunk, és néhányukkal másabb is lett a viszonyom, mint előtte volt.
10/35 anonim válasza:
Ha így lenne (de nem így van), akkor nálad éppen fordítva kellene legyen, vagyis kis méret és nagy ész?
Csak mert az ostoba kommented önmagában is cáfolja az általad kreált "tézist"...😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!