Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha a pasi, akivel ismerkednétek full monogám, hűséges lenne, de van apsszív biszex fantáziája is lenne, akkor azt mondja el nektek?
Figyelt kérdés
Vagy inkább tartsa meg magának, mert kiábrándulnátok?2023. aug. 19. 12:20
1/6 anonim válasza:
Biszex nem a preferenciám. Csak a heteró.
2/6 anonim válasza:
A legtöbb nő ezt nem tudja elfogadni, szóval ha elmondja a pasi akkor ne lepődiön meg ha hamar lapátra kerül.
Kevesen vagyunk akiket ez nem érdekel. Nekem exem biszexuális volt, nem zavart sőt kifejezetten izgatott a dolog.
3/6 anonim válasza:
2-es te biszex vagy heteró vagy?
4/6 A kérdező kommentje:
*passzív, csak elírtam
2023. aug. 19. 17:34
5/6 anonim válasza:
3as! Én nő vagyok, aki biszexuális így nem zavar ha a párom szinten biszexuális.
6/6 anonim válasza:
Igen így érthető hogy nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!