Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, nők, ha a pasi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ha a pasi, akivel ismerkednétek full monogám, hűséges lenne, de van apsszív biszex fantáziája is lenne, akkor azt mondja el nektek?

Figyelt kérdés
Vagy inkább tartsa meg magának, mert kiábrándulnátok?

2023. aug. 19. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Biszex nem a preferenciám. Csak a heteró.
2023. aug. 19. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nő ezt nem tudja elfogadni, szóval ha elmondja a pasi akkor ne lepődiön meg ha hamar lapátra kerül.

Kevesen vagyunk akiket ez nem érdekel. Nekem exem biszexuális volt, nem zavart sőt kifejezetten izgatott a dolog.

2023. aug. 19. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es te biszex vagy heteró vagy?
2023. aug. 19. 17:13
 4/6 A kérdező kommentje:
*passzív, csak elírtam
2023. aug. 19. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3as! Én nő vagyok, aki biszexuális így nem zavar ha a párom szinten biszexuális.
2023. aug. 19. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen így érthető hogy nem zavar.
2023. aug. 19. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!