Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex pasik akik ismerkednétek ,ti milyen pasit keresték magatoknak.milyen elvárásaitok vannak a pasik iránt?milyen kapcsolatra kerestek?
Normális, megbízható, ápolt, diszkrét, aki beszélgetni is képes.
Sajnos ezek az alap dolgok sincsenek meg a többségben.
Legyen öntudatos, tehát ismerje magát annyira, hogy felismerje az erősségeit és gyengeségeit.
Legyen vicces, és legyen olyan jó a légkör, hogy egy rosszabbra sikeredett vicc se fagyassza be a hangulatot, hanem közösen röhögjünk rajta, hogy milyen szar volt az a vicc.
Legyen szenvedélyes dolgok iránt.
Imádom azt is, ha csak egy egymás szemébe pillantással meg tudok beszélni valamit a partneremmel.
Foglalkozzon a külsejével, de ne túl sokat. Én igyekszem szexi maradni a partneremért, ha ezt mindketten megtesszük, azzal egymás önbizalmát is felturbózzuk.
De ezek egyébként teljes mértékben igazak a csajokra is, nem csak a srácokra. Ezeket sem fogom fel "elvárásnak", de nagyon szeretem egy kapcsolatban.
22/F/Bi
Nekem a 2-es válaszoló írta le szó szerint azt, akit keresnék - eddig hiába.
Percemberkék pedig nem jönnek be. De a remény megvan, legalább az...
Mivel alapból az érzelmek nálam fontosak, próbáltam e mentén ismerkedni,keresgélni.
Öt év alatt egy ilyen embert ismertem meg, de ő az első, tényleg érzelmes és gyengéd találkozás után eltűnt,úgy írta " lefagyott "...Szerintem pedig csak megijedt saját magától.
Három éve pedig még találkozás sem volt senkivel,mert ígérgetnek - aztán eltűnnek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!