Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Életem nője volt, és elhagyott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem nője volt, és elhagyott? (!)

Figyelt kérdés
Biszex srác vagyok, 8 hónapig jártam egy biszex csajjal. Minden téren összeillettünk, és a szex az oltári jó volt. Mivel ő is biszex, így a kapcsolat első pillanatától kezdve tudtuk hogy nem szokványos szexekben lesz részünk. Olyanokban, amikkel heteró emberekkel sosem. Voltunk hármasban mindenféle felállásban, gang bangben, swingerben, és szerelmes lettem belé. Azt mondta, ő is szerelmes belém, és hűséges hozzám. Azaz hogy csakis úgy szexelünk másokkal, ha mindketten részt veszünk benne, és semmilyen érzelem nem lesz azokkal akikkel szexelünk. Ez egy ideig működött is, pláne azért mert mindig biszexekkel szexeltünk többedben. Álom volt az egész. Aztán egy nap bejelentette: beleszeretett az egyik biszex csajba akivel szexeltünk, és ők a tudtomon kívül többször szexeltek kettesben, és egymásba szerettek, mert most mindketten a nőkhöz vonzódnak, és jelenleg nincs szükségük férfira, de majd ha újra férfire lesz igényük, akkor felajánlottak egy hármast. Sokkot kaptam. Azt hittem a biszexek sokkal jobban megértik egymást, mint egy biszexet a heteró. Erre meg rájöttem, hogy hiába jobb a biszex biszex kapcsolat szexuálisan, mint egy konzervatív (nem akarnak többes szexet stb) heteró lánnyal, nem éri meg. A heteró lányok jobbak jellemben. Nyilván ott is van kivétel, de mégis van tartásuk, (pl nincs hármas szex, egyéb dolgok amik leginkabb biszexekre jellemző) és most döbbentem rá arra, hogy előítéletes voltam a heteró lányokkal. Ettől függetlenül baromira fáj hogy elhagyott a biszex barátnőm egy lány miatt. Biszex társaim, jártatok ti is így? Ha igen, mennyi idő mire kihevertétek?
2023. aug. 16. 22:44
 1/8 anonim válasza:
60%
Én jelenleg a párommal már majdnem 2 éve vagyunk együtt és szintén bi vagyok. Nem volt semmi intim kapcsolatunk mert nem akartuk és még mindkettőnk szerint túl fiatalok vagyunk az ilyenekhez. Amúgy meg annyi ember van még a világon ne ragadja le csak egynél mindig jön egy másik :) mielőtt valaki félre értené a biszexualitás fogalmát annak egy rövid magyarázat gyorsan: fiúhoz és lányhoz egyaránt vonzódik szexuálisan. A gang bang az egyén függő (mielőtt még vki a biszex embereket úgy festené le hogy csoportos szex, ez nem mindenkire jellemző) A lényeg hogy most ne a csajra koncentrálj hanem lógj barátokkal vagy csinálj valamit ami boldoggá tesz és ami lefoglal. Majd jön valaki más csak egy kis idő kell:) remélem tudtam segíteni vmennyit
2023. aug. 16. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de a csalódottság miatti érzés alapján egy csomó téves általánosítást teszel! Az emberi jellem független attól, hogy valaki biszex, vagy heteró. Totál heteró nőkből is elég sokat ismerek akik imádják a többeseket, gangbangeket (és nem zavarja őket ha a pasijuk biszex - mást meg zavar). Egymástól teljesen független tulajdonságokról beszélsz.

A csajod elhagyott, mert elhagyott - ellaposodott az érzelmi kötelék, jött más. Járhattál volna így egy teljesen átlagos hetero monogám kapcsolatban is. Lépj túl rajta ennyi.

2023. aug. 16. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Továbbra is azt mondom hogy aki képes kapcsolat alatt mással szexelni, akár a párja tudtával, akár anélkül, vagy az izgatja ha a parja mással csinálja, az nem szeret igazán. Mert aki igazán szeret, az nem tudja elviselni hogy a párját mással lássa. És ez független attól hogy most hetero, vagy bi, vagy meleg/leszbi. Az érzelmek ugyanazok
2023. aug. 16. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
#3 te így gondolod, mert a monogám kapcsolatok híve vagy. Akik a többeseket szeretik ott viszont pont a közös vágyak együttes megélése lesz az ami sokkal jobban összeköti őket. Számtalan párt ismerek akik hosszú évek óta járnak közösen swingerekbe, s sokkal jobb a kapcsolatuk mint az elhidegült monogám párok többségének.
2023. aug. 16. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

#3.

"Mert aki igazán szeret, az nem tudja elviselni hogy a párját mással lássa. "

Szeretet és Szerelem, két kölön dolog.

Szerelem nevében az ember ölni is képes, ezt mind tudjuk róla.

A szeretetet gyakorló embert semmi (értsd helyesen) nem "bánthetje", amit egy általa szeretett ember tesz.

Ami jó neked, az jó nekem is :)

A szeretet önzetlen, nem lehet kihasználni, és soha nem fogy el.

2023. aug. 17. 07:38
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Valóban túl sok az általánosítás. Én pl biszexként nem szeretnék hármast. Próbáltam, de nem jött be. Főleg nem azzal, akit szeretek. Viszont több hetetó nőt ismerek, akik swingerezni járnak, hogy gang bangezzenek. Ja, meg olyan heteró nőt, aki csal fűvel-fával.
2023. aug. 17. 07:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen.. aki hármasozásba kezd annak számolnia kell azzal hogy a párja meglát valamit a harmadik félben. Valami olyat amire amúgy fel sem figyelne a hétköznapi életben de az intim viszony miatt észreveszi azt a bizonyos pluszt. Ilyenkor meg megy a csodálkozás hogy a partnere valaki másba szeretett bele.

Persze, lehet azzal takarózni hogy megbeszéltétek, hogy nincsenek érzelmek de az ember nem így működik, nincs rajtunk egy gomb amit ha kikapcsolunk akkor parancsolni tudunk az érzelmeinknek.

2023. aug. 18. 07:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom cimbi. Együttérzek veled, nekem is volt hasonló. Bár nem elhagyott,csak szétmentünk. Ennek vagy 4 éve, de még a mai napig néha eszembe jut.
2023. aug. 18. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!