Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott életem szerelme, nem tudok továbblépni, mi segíthet rajtam?
(26F)
...már lassan 3 hónapja
3 évig voltunk együtt
úgy tűnt, vagy úgy éreztem minden tökéletes, együtt éltünk már, el akartam jegyezni, gyerekeket akartam vele, stb
és egyszer csak, villámcsapásszerűen elhagyott és azóta is gyakorlatilag no contact
nem tudom túltenni magam rajt
lehet a 3 hónap még kevés, de úgy érzem hogy alkoholistává kezdek válni
csak az ivással bírom ki, minden nap iszom, töményet, és kezdek aggódni
úgy érzem nem tudok többé szeretni, megbízni másikban, megnyílni más előtt, mert tényleg semmi arra utaló jel nem volt hogy ez lesz
fel lehet ebből épülni valaha?
mit csináljak hogy jobb mentális helyzetbe kerüljek?
a legszörnyűbb az egészben hogy már van egy új kapcsolatom azóta, és tudom hogy hiba volt beleugrani ilyen gyorsan egybe, de nehéz irányítani magam ebben a lelkiállapotban
az új kapcsolat sem segít
egész nap folyamatosan minden pillanatban csak rá tudok gondolni
10 ezer forint / alkalmas terápiára most nincs pénzem úgyhogy az nem megoldás
egyre tanácstalanabb és befordultabb vagyok és egyre többet iszom...
ingyen is mehetsz pszichológushoz (kórházakban pl). persze nem fog tudni hetente fogadni, de a semminél jobb lehet.
alkoholizmus lesz a te nagy bajod... :D
amúgy engem is elhagyott életem szerelme, szóval most a barátnőmet kell dugnom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!