Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne hasonlítgassam magam ahhoz a lányhoz akiért
elhagyott a barátom?
Figyelt kérdés
Szakított velem pár hete a barátom, most pedig már újra randizik. Azt mondta, hogy nem miatta hagyott el, elhidegult tőlem, utána lett jóban ezzel a lánnyal. Én introvertalt vagyok, magamnak való, a barátom is, bár ő sokkal több közösségi tevékenységben részt vesz. Ez a lány is hasonló mentalitású, önkénteskedik, rendezvényeket szervez önszorgalomból, hasonlók. Folyamatosan azon kattogok, hogy ez is közrejátszott a szakításban és hogy ez a lány "mennyivel jobb nálam". Pedig én is szeretek másokon segíteni, önkénteskedni,könnyen szóba elegyedek ismeretlenekkel is, csak én jobban érzem magam kisebb közösségben. Úgy érzem hogy ezzel a tulajdonságával "fogta meg őt" és ezért rosszul érzem magam.
Arra akartam kilyukadni hogy lehet túl unalmas vagyok, hogy nem pörgök folyamatosan, nem vagyok az a nagy közösségi ember, és ez volt a baj. Viszont nem tudnék szándékosan más lenni, csak rossz érzés hogy lehet emiatt nem feleltem meg neki, pedig tudja hogy mindennel jobban szerettem őt.
2019. márc. 17. 15:43
2/12 anonim válasza:
Inkább arra koncentrálj, hogy maradj meg önmagad. Majd találsz olyat, aki olyannak szeret, amilyen vagy. Az pedig tényleg jól működő kapcsolat lesz.
Ha magadra erőltetsz bármit is, ami nem belőled fakad, akkor az idővel felőröl és bámm.
2019. márc. 17. 15:44
3/12 A kérdező kommentje:
Nem is tudnék más lenni és magamra erőltetni bármit is. Csak kicsit önbizalomhiányos vagyok, és kevésnek érzem magam ezért, mert nem vagyok ilyen sokoldalú. Hogy emiatt nem feleltem meg neki.
2019. márc. 17. 15:51
4/12 anonim válasza:
Szeresd meg magad. Amíg az ember saját magát nem fogadja el és szereti, addig nem igen lesz jó párkapcsolata.
Próbáld pozitívan felfogni a most jött egyedüllétet. Foglalkozz magaddal kicsit. Az jót fog tenni.
2019. márc. 17. 16:02
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat. Alapvetően nem is gondoltam volna hogy ennyire önbizalomhiányos lennék, csak sajnos a szakítás ezt hozta ki belőlem. Eddig úgy éreztem hogy teljesen ki vagyok bekulve magammal, nem voltak soha önértékelési problémaim, de most nagyon elhatalmasodott rajtam. Megpróbálok kicsit többet foglalkozni magamnal, és minél hamarabb túllendülni ezen.
2019. márc. 17. 16:08
6/12 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt, mert az exem egy előnytelenebb külsejű, butácskább lányért hagyott el (konkrétan a közös társaság véleménye volt ez, nem is bírták a lányt). Ennek ellenére megviselt és én is kerestem, mi lehetett jobb, mit tudhat jobban.
Szerintem ilyenkor próbáld meg erőszakosan elterelni a gondolataidat, ne nézz adatlapokat, semmi ilyet. Ha neki a pörgésre van igénye, előbb-utóbb lépett volna, jobb előbb, mintha később bukik ki ez.
Sok férfi nem szereti a pörgést, rendezvényszervezési mániát, szóval nyugi!
2019. márc. 17. 17:33
7/12 anonim válasza:
Sokáig voltatok eggyütt? Közös életetek volt már, vagy még csak jártatok?
2019. márc. 20. 14:26
8/12 A kérdező kommentje:
5 évet voltunk együtt, ebből egyet együtt éltünk. Mindkettőnkek első komoly kapcsolat, 25 felettiek vagyunm
2019. márc. 20. 14:54
9/12 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem jobb lesz ha tovább lépsz.
Írj neki egy búcsú levelet. Köszönd meg neki azt a csodás 5 évet, és kívánj neki minden jót.
Szerintem egy sokkal jobb dolog fog majd következni az életedben. :) Csak engedd áramolni az energiákat. :)
2019. márc. 20. 17:02
10/12 A kérdező kommentje:
Persze, tovább akarok lépni, nem szeretnék én tőle már semmit, akkor sem, ha még érzek iránta dolgokat. Mert ezek után nem tudnék megbízni benne, és nem ilyen életet kívánok magamnak. De akkor is, nagyon nehéz 😔
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!