Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan hetero kapcsolatban lévő pasi van, aki titkon pasiról is fantáziál?
Tenni úgysem tesztek,hiába ábrándoztok,mert élőben nem mertek találkozni.
Tízből tizenegy ilyen...
Ősszel egy harmincas, nős szinte könyörgött,hogy szexelni akar.
Ábrándozott,de nem hagyta nyugton a téma.Aztán mégis meggondolta magát...
Mint mások is.
Én csak akkor, ha nincs barátnőm, vagy ha épp kilátástalan gödörben van a kapcsolatunk.
Mondjuk most. Hónapok óta még csak nem is kommunikálunk egymással, és tudom, hogy neki is rengeteg problémája van, nagyon mélyen van, de azért legalább havonta egyszer írhatna, hogy "itt vagyok, létezek még, csak sz**ul vagyok". Vagy valami.
Szóval most igen, ábrándozok pasikról. Nem fogom megcsalni a barátnőmet, mert szeretem, de hiányzik már, hogy akár érzelmileg, akár szexuálisan érjen valami pozitívum. Vagy ha más nem, akkor annyi, hogy legalább mellette lehessek. De ez nincs meg.
16-os! "olyan hetero kapcsolatban lévő..." - látom vannak szövegértelmezési gondok.
Egy biszex ember is élhet hetero kapcsolatban.
Szerintem még biszex sem biztos, hogy lesz vki ha kipróbálja a saját nemével. Főleg, hogy érzelmet, kapcsolatot mondjuk nem tud elképzelni... szóval senki és semmi sem fekete-fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!