Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi lanyok, szoktatok kinyalni a partneretek fenket is? Meg nincs sok tapasztalatom lanyokkal, de nemreg beszalltam harmadiknak egy parhoz ahol a lany bi es nyaltuk egymast es a lany a fenekemet is kinyalta.
Figyelt kérdés
Kezdetben fura volt, de jol esett. Csak arra lennek kivancsi, hogy ez szokas, vagy csak ot ez izgatta? Vagy esetleg a parjanak akarta elokesziteni analhoz? Mert volt kis popsi szex is a vegen.2023. aug. 7. 15:30
2/4 anonim válasza:
Nem. Sem női, sem férfi seggét nem nyalnám.
3/4 anonim válasza:
Ha jól esett örülj neki.
Én nem vagyok bi lány, de szeretem a párom fenekét nyalni, és ez ő is élvezi.
4/4 anonim válasza:
Csak lányok fenekét nyalomki. Ez első esetben hirtelen ötlet volt.
Ott az orrom elött egy szép popsilyuk. A csaj is olyan tiszta mint a patyolat. Mármár steril,miértne?
De pasi segget biztosan nem nyalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!