Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen voltatok először a saját nemetekkel?
Kb 17 évesen jöttem rá, hogy bejönnek a fiúk.
Viszonylag gyorsan elfogadtam magam, nem volt se zavarom, se bűtudatom se semmi.
Az első alkalmam 18 évesen volt. Nem volt rossz, de annyira jó se.
20f
23-24 lehettem, de már előtte is érdekelt, milyen lehet fiúval. Aztán egy hirdetésben kerestem partnert a kipróbálásához. Szerencsém volt vele, türelmesen, odafigyeléssel vezetett rá a dolgokra, nagyon jó volt vele. Utána hosszú ideig semmi. Alapból a nők érdekelnek, csak néha - két három évente - jön rám, hogy férfit kívánok, és akkor keresek egy partnert hozzá.
62F
16 évesen egy tapasztaltabb sráccal.
18f
Most, 27 évesen próbáltam ki először, de már hosszú évek óta foglalkoztatott "a kérdés", mert láttam együtt több alkalommal is srácokat, akik nagyon élvezték a szexet egymással.
Szerencsés vagyok, mert az egyik legjobb haverommal voltam először (aki egyébként minden téren bejött volna korábban is minden téren), és aki sosem titkolta előttem, hogy szereti mindkét nemet.
Aztán egy nap egyszerűen csak elé álltam, és a szemébe mondtam, hogy mindent ki akarok próbálni vele, de mindent csak addig, amíg nem lesz kényelmetlen vagy fájdalmas a szitu.
Végtelenül türelmes volt velem, és mindent elmagyarázott mire számíthatok pro és kontra, mielőtt belekezdtünk volna valamibe.
Nem csalódtam semmiben már az első alkalommal sem, azóta meg már minden sokkal élvezetesebb lett.
Ha olvasod, örökké hálás leszek neked ezért (is) PetiKÉM!🤟😁
(RicsiKÉM)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!