Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen voltatok először a saját nemetekkel?
Figyelt kérdés
Mikor jötettek rá, hogy bikszexek vagytok? Mennyire fogadtátok el? Jó volt az első?2023. júl. 29. 12:02
31/38 anonim válasza:
13 évesen az osztálytársammal suli után maradtunk és a wc-ben kivertük egymásnak.
40F
32/38 anonim válasza:
Egy nyaralás alkalmával történt.
Akkor voltam 22, a partner meg olyan 48 körül. Habár szex nem volt, de minden más igen. Azóta is az idősebb férfiak jönnek be.
33/38 anonim válasza:
Ugy igazából 17.
Előtte inkább csak ilyen fiús játékok voltak.
35/38 anonim válasza:
21 voltam és nagyon tetszett, ahogy dolgozott a srác rajtam.
36/38 anonim válasza:
13 évesen együtt kezdtünk maszturbálni, nagyon izgalmas volt látni a merev fütyiket..
37/38 anonim válasza:
Jó is a közös hoki, abból tud alakulni több is idővel.
38/38 anonim válasza:
2 esemenyt tartok számon.
1:7évesen első csók a suliban elbujva. (Elég sokszor.)
2:17 évesen szopatás és szopás egy bolt mögött.
Amugy lányokkal is szeretek csókolozni és szopatni őket.
És szopni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!