Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki biszex, az inkább meleg vagy heteró?
Figyelt kérdés
nov. 26. 20:01
A kérdező szavazást indított:
meleg
heteró
16 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ha heteró lenne, nem akarná a saját nemét sehogy sem.
2/10 anonim válasza:
A biszex az se nem hetero, se nem meleg. Hanem mind a két nemmel szeretkezik és ez örömet szerez neki. Az idővel az változhat hogy hol jobban vonzódik az ellenkező nemű partnerekhez, hol meg a saját nemű partnerek izgatják jobban.
3/10 anonim válasza:
Aki biszex, az homár. Az arányokon vitatkozunk csak, minden egyéb mellébeszélés. Nem hiszed? Nézd meg, hogy az lmbtq betűszó a homikkal hát vagy a heterókkal helyezi egy csoportba.
4/10 anonim válasza:
Inkább heteró vagyok. A nőket megnézem, de már csak férfivel tudnék lefeküdni.
6/10 anonim válasza:
Inkább hetero, azert mennek sokan csak kocsiba szopni a feleseg hata mogott
7/10 anonim válasza:
Tetszenek a lányok,bejönnek nagyon,viszont a szex nekem jobb fiúval,szóval esetemben inkább meleg.
8/10 anonim válasza:
Én bi vagyok, csak saját nevemben beszélhetek. Azt gondolom, hogy aki bi az csak a sex-ben kíván másik pasit. De szerelmes sose lesz férfibe. Sex, kielégülés után én egy nővel hosszan összebújva tudok, tudtam maradni akkor is ha érzelmi száll nem kötött hozzá. Pasival az erekció után számomra ez elképzelhetetlen.
9/10 anonim válasza:
Most arra vagy kivancsi, az itteni biszexek inkabb a hetero oldal fele huznak, vagy a meleg oldal fele?
10/10 anonim válasza:
Már bőven a meleg oldal felé ,mert ott jobban érzem magam.És itt is maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!