Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominák, domináns lányok, nektek inkább hetero vagy biszex szub pasijaitok voltak inkább?
1.: Amikor biszex pasik kérdezik, akkor mindig azt akarják kihozni belőle, hogy ők "csakis a Domina parancsára" akarnak farkakat szpkodni. Magukat azzal nyugtatják, hogy ők "tulajdonképpen" heterók, csak hát, mitlehessenkérem csinálni, parancs az parancs.
Egy igazi hetero ebbe nyilván nem menne bele. Se parancsra se sehogy. El is hánynám magam, és ez lenne az utolsó alkalom azzal a dominával, aki rá próbálna venni.
Szóval a biszexeknek meg ez a nem mindegy.
Csak hetero szub pasijaim voltak eddig. Ha akartam volna, se tudtam volna rávenni, se kényszeríteni egyiket sem, hogy férfivel bármit is tegyenek, vagy hogy velük valamit is tehessen egy másik férfi.
Voltak hosszabb és rövidebb távon biszex partnereim, férfiak. Őket nem volt nehéz rávenni bizonyos biszex játékokra. Teljesen kezdő is volt közöttük, talán rajta lehetett látni némi ódzkodást, de kívánta az a faszt, elhiheted, láttam amit láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!