Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy szopás erősebbé teszi két fiú barátságát?
Figyelt kérdés
Haverommal hétvégén italoztunk. Amikor hazaértünk hozzá, még csajokról dumáltunk. Láttam, hogy kemény lett a farka. Nem tudom, miért, de ráfogtam. Először megijedtem, de mondta, hogy simogassam neki, mert jól esik. Csináltam, ő meg közben elővette és a kezembe adta. Kérte, hogy verjem neki. Mikor csináltam, megfogta a fejemet és ráhúzta a farkára. Nem kellett sokáig szopjam, gyorsan telelőtte a számat. Azóta nem beszéltünk róla, de ma megkérdezte, hogy lenne-e kedvem újra csinálni. Fogalmam sincs, hogy mi legyen. Ő azt mondja, hogy ez csak erősebbé teszi a barátságunkat és élvezzük az életet. Mit gondoltok?2023. júl. 26. 20:12
11/30 anonim válasza:
Én is szívesen erősíteném a barátságomat egy ilyen baráttal :)
12/30 anonim válasza:
Volt ilyen barátom. Évekig kényeztettük egymást, kölcsönösen.
13/30 anonim válasza:
Ahogy a korabbiak is mondtak ha nektek jo akkor csinaljatok, elvezzetek az eletet. Az jo jelnhanutana is keresett a srac, altalaban az ilyen esetrk utan pont az ellenkezoje szokott tortenni.
14/30 anonim válasza:
Ez egy álomszerű sztori. Ha igaz, akkor főnyeremény ez a barát.
15/30 anonim válasza:
Így erősíteném én is egy 40 es a barátságot :)
16/30 anonim válasza:
Bárcsak nekem lenne ilyen barátom! Érezzétek jól "egymást"!
17/30 Felfujhatogyerek válasza:
Akkor lessz igazán erős a barátságotok miko beléd helyezi a "bizalmát" és elveti benned a barátság "magvát" . :)
18/30 anonim válasza:
Haverkodnék veletek🙄😏😏. Szerintem ha akarjátok mindketten akkor igen.
19/30 anonim válasza:
Benne volnék egy ilyen barátságban,de már 40 +os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!