Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy szopás erősebbé teszi két fiú barátságát?
Figyelt kérdés
Haverommal hétvégén italoztunk. Amikor hazaértünk hozzá, még csajokról dumáltunk. Láttam, hogy kemény lett a farka. Nem tudom, miért, de ráfogtam. Először megijedtem, de mondta, hogy simogassam neki, mert jól esik. Csináltam, ő meg közben elővette és a kezembe adta. Kérte, hogy verjem neki. Mikor csináltam, megfogta a fejemet és ráhúzta a farkára. Nem kellett sokáig szopjam, gyorsan telelőtte a számat. Azóta nem beszéltünk róla, de ma megkérdezte, hogy lenne-e kedvem újra csinálni. Fogalmam sincs, hogy mi legyen. Ő azt mondja, hogy ez csak erősebbé teszi a barátságunkat és élvezzük az életet. Mit gondoltok?2023. júl. 26. 20:12
1/30 anonim válasza:
Neked milyen a szexualis beallitottsagod, igazabol neki jol esik h leszpja valaki de valoszinu ha nem is homo de bi az biztos
2/30 anonim válasza:
Ha nem taszít a dolog, csináld.
Hány évesek vagytok?
3/30 anonim válasza:
Ha neked is jó volt akkor miért ne.
5/30 anonim válasza:
Szívesen erősítenék így barátságot. :) Bár ez azért már túlmutat rajta, de ha jól esett, csináljátok egymásnak nyugodtan.
6/30 A kérdező kommentje:
Eddig csak lánnyal voltunk mindketten. Ő azt mondja, hogy nem érdekli, hogy ez most mi. Csináljuk, mert jól esik. Igazából nekem is jó volt, hogy örömet okoztam neki. Azt mondja, hogy ezúttal én is el fogok élvezni. 19 évesek vagyunk.
2023. júl. 26. 20:36
7/30 anonim válasza:
Ha mindketten vágytok rá, és nem vagytok mással párkapcsolatban, akkor miért ne csinálnátok?
8/30 anonim válasza:
Ha neked tetszett és jó volt számodra, akkor miért ne tennéd meg többször is. Mind a ketten kölcsönösen élvezitek. És ez a lényeg.
Nem kell semmi címkét akasztani erre.
Egyszerűen csak élvezzétek egymást. 😊
9/30 anonim válasza:
nekem furcsa lenne. közeledett már felém barátom, elutasítottam, nem történt semmi helyrehozhatatlan igazából. erősebb se lett tőle a barátságunk de valahol ez egy elismerés. ha biszex lennék akkor lehet csinálnám azt amit te.
10/30 Felfujhatogyerek válasza:
Ne érdekeljen más mit gondol, amíg nem okoztok kárt egymásnak vagy másnak addig nyugodtan csináljátok. Senkinek semmi joga nincs hozzá hogy megmondja mit tehettek míg nem okoztok másnak bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!