Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy haverom, aki állítólag full hetero, de nem zavarja hogy engem meg felizgat ha látom őt félmeztelen vagy ilyesmi, szerintetek is van benne bi hajlam?
Kb egy éve jóba vagyunk nagyon, és tudja rólam hogy bi vagyok, nem zavarja, viszont azt hittem az gáz lesz neki hogy ha elmegyünk strandra vagy ha csak úgy látom félmeztelen meg ilyesmi akkor én felizgulok, de azt mondja nem gáz... sőt, talán még kicsit provokál is, volt már olyan hogy mondjuk boxerbe nyitott ajtót ha megyek hozzá
Egyrészt örülök neki hogy ilyen laza, másrészt meg bennem van a kis ördög, hogy nem lehet hogy mégis lenne hajlama többre...
szerintetek?
Próbáld ki !
Ha elég jó haverok vagytok, mondjad neki, hogy ne járkáljon előtted boxerben, mert felizgat és áll a farkad. Vagy előveszed és kivered, mert már el akar durranni !
Erre lehet azt mondja, Hülye vagy, elő ne vedd !
Vagy azt, hogy vegyed és verjed, engem nem zavar ! Itt már esélyed van, hogy ő is előveszi ! De akkor még mindig nem tudod, hogy mi van ?
Megkérdezed, -Megfoghatom ?
Erre vagy leb@sz, vagy rábólint !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!