Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, ti mit csinálnátok/ csináltatok ha elkezdtek többet érezni egy nagyon jó barátotok iránt?
Van egy haverom akit még középsuli ideje alatt ismertem meg és lettünk jóba, szobatársak is voltunk koliban (zuhany közben láttam meztelenül is) viszont ekkor még nem próbáltam sráccal. Így nem tudtam biztosra hogy biszex vagyok (meg próbáltam elnyomni magamban)
Neki jelenleg barátnője van, nekem senkim, az utóbbi néhány hónapban pedig az az érzés fogott el, hogy együtt akarok vele lenni.
Tudom semmi sem lesz belőle mivel ő heteró, barátnője van és még azt sem tudja rólam hogy biszex vagyok (senkinek sem árultam még el). Szóval totál esélytelen.
Srácok akik éreztek hasonlót jó barátjuk iránt, ti mit tettetek? Megoldás lenne más sráccal lefeküdni? Vagy ez csak elnyomná egy időre és aztán újra érezném?
24F
Ha barátnője van: tabu!
Ha szóló, akkor megpróbálom megtudni, mi a véleménye az lmbt-kről, meleg szexről. Ha vevő, rámozdulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!