Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, ti mit csinálnátok/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, ti mit csinálnátok/ csináltatok ha elkezdtek többet érezni egy nagyon jó barátotok iránt?

Figyelt kérdés

Van egy haverom akit még középsuli ideje alatt ismertem meg és lettünk jóba, szobatársak is voltunk koliban (zuhany közben láttam meztelenül is) viszont ekkor még nem próbáltam sráccal. Így nem tudtam biztosra hogy biszex vagyok (meg próbáltam elnyomni magamban)

Neki jelenleg barátnője van, nekem senkim, az utóbbi néhány hónapban pedig az az érzés fogott el, hogy együtt akarok vele lenni.

Tudom semmi sem lesz belőle mivel ő heteró, barátnője van és még azt sem tudja rólam hogy biszex vagyok (senkinek sem árultam még el). Szóval totál esélytelen.

Srácok akik éreztek hasonlót jó barátjuk iránt, ti mit tettetek? Megoldás lenne más sráccal lefeküdni? Vagy ez csak elnyomná egy időre és aztán újra érezném?

24F

2023. júl. 20. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha barátnője van: tabu!

Ha szóló, akkor megpróbálom megtudni, mi a véleménye az lmbt-kről, meleg szexről. Ha vevő, rámozdulok.

2023. júl. 20. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Ha barát, akkor megpróbálnám mihamarabb elfelejteni! Annyit nem ér az egész. Nem könnyű, de a saját érdekedben szerintem ez a jobb megoldás. Én a kollégámmal voltam így.
2023. júl. 20. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Ismerős helyzet. Muszáj beletörődni. :/
2023. júl. 20. 19:16
 4/4 sandrisbp ***** válasza:
100%
Mondd el neki finoman, óvatosan, hogy azt gondolod, lehet, hogy biszex vagy - bár még nem voltál fiúval. Várd meg, hogyan reagál erre. Ha esetleg ő is érdeklődne irányodban, ezután lépni fog. Ha meg nem lép, keress más tárgyat vágyaidnak. Ha esetleg az "őszinteségi rohamod" után elhidegül tőled, akkor meg amúgy se kár érte.
2023. júl. 21. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!