Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez más biszexel is így van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez más biszexel is így van?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok biszex. Van barátnőm, aki tudja hogy az vagyok. A gondom az, hogy egyre gyakrabban nem áll fel rá a farkam, és van hogy taszít is a nemi szerve. Olyankor ha hátulról csináljuk és azt gondolom férfit dugok akkor néha elélvezek, néha nem. Barátnőm full heteró nő, a legcsinosabb, legkedvesebb nő akim valaha volt. Nagyon szeret engem, úgy ahogy még senki sem, de nekem kevés ez. Érzelmileg jól esik hogy megértő, hogy szeret, de kezd kissé szorongatni a gondolat, hogy nekem farok is kellene. Ő a hármas szexbe nem menne bele, mert konzervatív, neki a szex 2 emberes. Megismertem 2 meleg férfi, és ők benne lennének velem egy hármasban. A tudat hogy 2 férfivel lehetek feltüzel, de ha a barátnőmre nézek akkor nem tudom miért de ingerült leszek, vitákat provokálok, megbántom, majd kimagyarázom magam. Van hogy neki azt mondom dolgozol, nem érek rá írni sem neki, holott a két meleg sráccal levelezek közben. Nagyon fontos a barátnőm szeretete, soha senki nem szeretetett még így, és ő az első heteró nőm, aki elfogadta hogy biszex vagyok. Nem undorodik tőlem, engem viszont kezd taszítani testileg, és azt veszem észre hogy provokálom hogy elhagyjon, csak ne nekem kelljen választanom közte és a 2 meleg srác közt. Más biszexek is szoktak ilyen helyzetbe kerülni? Hogy lehet ezt megoldani?
2023. júl. 18. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagy, nem bi.
2023. júl. 18. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Te már inkább melet vagy.
2023. júl. 18. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen őszintének kell lenned, megérdemli az igazságot.
2023. júl. 18. 17:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, mert vannak időszakok amikor a barátnőmet nagyon kívánom!
2023. júl. 18. 20:27
 5/8 sandrisbp ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy nem hiszed, hogy bírnál úgy bolodg lenni nővel, hogy nem lehetsz férfival is. Ha ezt el tudja fogadni, lehet közös jövőtök. Ha nem, akkor csak boldogtalanná és megkeseredetté fogjátok tenni egymást, hiába szeretitek a másikat.
2023. júl. 21. 03:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt így mondd el neki. Menj a 2 pasihoz. Ilyen erős vágyat nem szabad elnyomni. Jobban sérülne később ha most nem mondod el. Ha el tudja fogadni, hogy férfiakkal is csinálod. Az sem kizárt, hogy jobb lenne ha elengednéd. Legyen boldog mással.
2023. júl. 21. 12:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki. Szakított velem. Azt mondta mindkettőnknek a szakítás lesz a jó. Én már aznap felkerestem a 2 meleg srácot, hogy okés a hármas, tiszta lelkiismerettel megyek bele, erre közölték hogy csak hülyítettek, ők monogámok. Szóval se barátnő, se hármas szex a 2 meleggel. Bánom hogy nem becsültem meg jobban a már csak ex barátnőmet.
2023. júl. 21. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Biztos vannak még srácok akikkel csinálhatod. Azért csúnya dolog volt hülyíteni ilyennel. Legalább a lánnyal szemben korrekt volt a dolog. Ki tudod élni a szabadságot.
2023. júl. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!