Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexek miért áltatják magukat hazugságokkal?
Azert mert teljesen felre van ertelmezve. Sokkal konyebb ha egy masik skalat hasznalsz. Hogy kiben mennyi hajlam van. Valakiben 10-90 az arany, valakiben 50-50 valakiben 100-0. Ha a 100-0t nevezzuk heteronak akkor azok szama bizonyitottan kevesebb mint ahanyan heteronak valljak magukat.
2023. máj. 28. 21:07
Illetve mivem ők biszexek és gyakran mozognak ilyen körökbe (forumok, chatek, társkeresők) sok ilyennel találkoznak és ez félreviheti náluk az itélőképességet. Ez olyan mint amikor valaki edzőterembe jár, mellette rendszeresen fut, sportos életet él egészségnapra megy stb. Ő sok hozzá hasonló emberrel találkozik. Gondolhatja azt hogy nincs itt baj többen sportolnak mint gondolnánk. Közbe meg mégiscsak az van hogy népbetegség az elhízás, hogy a többség a tv előtt döglik. Csak őket nem látja :) velük nem találkozik így azt hiszi a többség sportol.
2023. máj. 29. 07:25
Az a meglátásom,a bisex férfi a férfiakhoz vonzódik jobban,míg a lány a lányhoz.Hármas esetén már többször érzékeltem ezt.
2023. máj. 29. 07:31
Irigylem azt aki már meg tudta élni biszex vágyait.
2023. máj. 29. 11:13
Szerintem nagyon sok olyan férfi van, akit néha izgat ez-az másik férfival, de nem mondja el senkinek. Ezt sosem fogjuk megtudni, hányan vannak.
2023. máj. 29. 11:19
Mindenki meg tudja élni,aki akarja 4-es!
De akarni és tenni kell,nem álmodozva recskázni magában valakinek...mint a többség...
2023. máj. 29. 12:53
Igazad van. Nègyes voltam.
2023. máj. 29. 12:59
A 6-os voltam,ez lemaradt a privimből,bocs.
2023. máj. 29. 15:35
Kedves Gaydoktorral ellentétben tömegesen azt tapasztalom, hogy a biszex férfiak zöme a nőkhöz vonzódik jobban, akár passzív, akár aktív.
Habár tiszteletben tartom véleményét.
A melegek egy része egyébként hasonló téveszmékkel vádol minket, biszex férfiakat, mint a kedves kérdező.
A kérdés kapcsán hozzátenném, az emlős állatok zöme szintén biszexuális, főleg a hímek esetén állapították meg etológusok.
2023. máj. 30. 17:35
9-es: igazat adok neked én is. Én is sokkal jobban vonzódom a nőkhöz, mint a férfiakhoz, kb 99 % a nők javára. De tartós szexhiány esetén csinálok ezt-azt fiúkkal, ha ápoltak és igényesek. De akkor is csak a farkuk érdekel. Szóval ez a fiús dolog pótlék csak, persze kielégítő tud lenni, de csak testileg. Lelkileg nem. Nekem.
5-ös voltam.
2023. máj. 31. 09:01
Kapcsolódó kérdések: