Ferenc pápa látogatásával végleg tisztázódtak a hazánkkal szemben baloldali rágalmak. Most majd új hazugságokat fognak rólunk gyártani?
Ha nem akarod megnyitni, akkor arról van benne szó, hogy egyrészt hazánk minden zökkenő nélkül képes egy ilyen rendezvényt megtartani, másrészt pedig az egész világ láthatta, hogy azokból a baloldali rágalmakból egyetlen szó sem igaz, amelyeket a különféle hazai és külföldi médiumok hazudnak Magyarországról. Ezeknek a rágalmaknak az egyik legfontosabb eleme, hogy itthon súlyos retorziók érik a menekülteket, valamint a hazai kisebbségeket, köztük leginkább a cigányságot.
Másrészt pedig nézzél utána a szennyoldal fogalmának és rájössz hogy tévedtél az Origóval kapcsolatban
2,
Hagyd, lóellenzős libsi az 1-es
"Ezeknek a rágalmaknak az egyik legfontosabb eleme, hogy itthon súlyos retorziók érik a menekülteket"
Mondjuk ilyenek?
"az országban tombol az idegengyűlölet, és az emberek nem szolidárisak a nehéz helyzetben levőkkel szemben"
Hogyan cáfolja ezt az, hogy fogadsz egy gazdag olasz származású vallási vezetőt?
Úgy, hogy Rómába hazatérve a következőket mondta a katolikus egyház feje: nem változott meg a magyarokról kialakított képe, sőt a mostani látogatás tovább gazdagította azt. Megjegyezte, az általa ismert magyarok,
még az egyszerűbb emberek is, nagy műveltséggel bírtak.
Hozzátette, hogy a magyarok azért beszélnek idegen nyelven, mivel magyarul Magyarországon kívül nem beszélnek, „kivéve a mennyben, hiszen örökkévalóság kell a magyar nyelv megtanulásához".
A magyarokról „nem változott a véleményem, ugyanazt a stílust tapasztaltam, amit korábban is ismertem
- jelentette ki. Emellett a szentatya köszönetet mondott az ukrajnai menekültek befogadásáért is, amelyet szavai szerint nemcsak nagylelkűen, de lelkesen is végeztek a magyarok.
Érdekes, nálunk még arra buzdított hogy legyünk nyitottabbak és elfogadóbbak a menekültekkel szemben:
"A magyarokról „nem változott a véleményem, ugyanazt a stílust tapasztaltam, amit korábban is ismertem"
Ezt is értse mindenki úgy, ahogy akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!