Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy működik az ingyenes...

Hogy működik az ingyenes utazás vonattal Ferenc pápa látogatására?

Figyelt kérdés
nem veszek jegyet és aztmondom az ellenőrnek hogy oda megyek? vagy mit kell csinálni hogy igénybe vegyem az ingyen utazást?

2023. ápr. 24. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
2023. ápr. 24. 12:25
 2/13 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Az április 29-én (szombaton) a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre érvényes belépővel rendelkezők,

az azt igazoló regisztrációt felmutatva

már április 28-án (pénteken) 12 órától megkezdhetik díjmentesen a Budapestre történő utazásukat.

2023. ápr. 24. 12:51
 3/13 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
44%

"aztmondom az ellenőrnek hogy oda megyek"

Persze, én így utaztam Mucsaröcsögére teljesen ingyen!

2023. ápr. 24. 13:24
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Továbbra sem derül ki egyértelműen a MÁV közleményéből, hogy a vasárnapi Kossuth téri programra hogy lehet majd ingyenesen utazni.
2023. ápr. 24. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Arra nem lehet ingyenesen utazni. Csak több vonat lesz, több kocsival.
2023. ápr. 24. 15:32
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Ember! Most jövök a Pápától! :D
2023. ápr. 24. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalos közleményeik:

[link]

[link]

A közleményekben csak annyi van, hogy 29-én és 30-án úgy lehet ingyenesen, menetjegy nélkül utazni (legalábbis a buszokon nem kell majd menetjegy), hogy regisztrációs jegy sem kell.

"A díjmentes utazáshoz regisztrációs jegy megváltása nem szükséges"

"A díjmentes utazáshoz nem szükséges regisztrációs jegy váltása."

Bár konkrétan az, hogy pontosan hogyan működik ez, ezekből a válasz nem derül ki a kérdésedre.

Ha már április 28-án (pénteken) 12 órától utaznál, akkor viszont be kell mutatni az érvényes belépőt igazoló regisztrációt.

2023. ápr. 24. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:
#5: "A MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából a fővárosba az április 29-én a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre, valamint április 30-án, az Őszentsége Ferenc pápa által a budapesti Kossuth téren bemutatandó szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára." - Ebből szerintem nem az derül ki, hogy a 30-ai misére nem érvényes az ingyenes utazás.
2023. ápr. 25. 09:48
 9/13 anonim válasza:
ezt én is szeretném tudni hogy szombaton kell-e valamit felmutatni? mert kihasználom akkor már az alkalmat :DD
2023. ápr. 27. 16:12
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es, magyarul le van írva. Nem tudom mi nem érthető a tájékoztatókból.
2023. ápr. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!