Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a biszexek többsége?
Figyelt kérdés
Engem már több biszex is átvert. Mellettem nőkből-férfiakból tartott háremet. Nem tudtam róla, utólag derült ki.
Heteró nő ismerőseim, akik szintén voltak már viszex férfival kapcsolatban, ugyanezt taapasztalták. Ráadásul félelmetesen ugyanazokat a nárcisztikus módszereket alkalmazták nők és férfiak esetében is. Felelősséget sem vállaltak egyik nem felé sem, hanem inkább nekik állt feljebb ha valaki rájött az átverésükre. Megfordították kifacsarták a helyzetet, és azokban akartak bűntudatot kelteni, akiket átvertek. A biszexek többsége mindkét nemet kihasználja, és átveri?
Ne is mond, most is belefutottam egybe. Minden hétvégén jó neki, mert akkor elutazik a barátnője, mehetek hozzá minden hétvégén. Ez volt Április 10-én, azóta se kép, se hang, csak ígérgetés, majd ekkor majd akkor. Most tudtam meg nemrég, konkrétan kb 5 sráccal kavar, minden hétvégén mással, szóval valamikor majd sorra kerülök, ha leszek akkora marha, hogy felmegyek hozzá még ezek után :D konkrétan hazudott mert azt mondta egyedül én vagyok férfi neki a képben. :D hát mint kiderült másoktól, hogy nem. És másoktól is ezt hallom, hogy ennyire megbízhatatlanok. Ha nem jönne be annyira a teste meg az arca tiltanám mindenhonnan, de így... :D
2023. jún. 17. 20:38
2/14 A kérdező kommentje:
Tiiltsd le! Személyiségzavvaros!
2023. jún. 17. 20:39
3/14 anonim válasza:
Hát, Április 10-e óta nem találkoztam vele, lehet az lesz :D
2023. jún. 17. 20:44
4/14 A kérdező kommentje:
Hiszen már azt sem tudja ki vagy. Ha meg mégis, akkor vigyoroogva visszatérne mintha semmii sem történnt volna, és ezt rajtad kívül nőkkel-férrfiakkal eljátssza.
2023. jún. 17. 20:46
5/14 anonim válasza:
Felesleges általánosítanod, a heteró pasik között szintén vannak olyanok akik "háremeznek" és több szálon futtatnak egyszerre dolgokat.
2023. jún. 17. 23:35
6/14 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt a heteró pasik dumát a biszex kategóriában! Nem heteró hanem biszex kategória!
2023. jún. 18. 00:25
7/14 anonim válasza:
Nagy kincs egy megbízható,egészséges és diszkrét haver.Akivel csak ti vagytok egymásnak,más nincs a képben.Sem hétvégén,sem háremként.És hosszabb távon vagytok egymásnak.
Egyre nehezebb ilyet találni :(
2023. jún. 18. 06:17
8/14 anonim válasza:
Nekem a találkozó se jött össze mindig eltűnt aznap.
Nehéz egy rendeset találni aki találkozni is mer.
2023. jún. 18. 12:23
9/14 anonim válasza:
7 es Te milyet keresel?
2023. jún. 18. 12:24
10/14 anonim válasza:
Anekdótikus tapasztalatokból következtetést levonni az embertársaid millióira elég erős.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!