Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a biszexek többsége?
Engem már több biszex is átvert. Mellettem nőkből-férfiakból tartott háremet. Nem tudtam róla, utólag derült ki.
Heteró nő ismerőseim, akik szintén voltak már viszex férfival kapcsolatban, ugyanezt taapasztalták. Ráadásul félelmetesen ugyanazokat a nárcisztikus módszereket alkalmazták nők és férfiak esetében is. Felelősséget sem vállaltak egyik nem felé sem, hanem inkább nekik állt feljebb ha valaki rájött az átverésükre. Megfordították kifacsarták a helyzetet, és azokban akartak bűntudatot kelteni, akiket átvertek. A biszexek többsége mindkét nemet kihasználja, és átveri?
Ismerkedésnél nem olyan nehéz leszűrni az ilyet,mindegy hogy hetero vagy biszex pasiról vagy nőről(!) van szó.
Ha mégis mindig ilyenekkel jössz össze,az a te bajod. Ezért kár általánosítani
Miért kié lenne? Az enyém biztos nem,kb senki mást nem érdekel hogy mindíg ezeket fogod ki:D
Valószínűleg nem az a probléma hogy biszexek voltak,aki egy gerinctelen gyökér az heteroként vagy melegként is az lenne
A kérdező nem únja ezt a témát. Már a sokadik alkalom, hogy ugyanezekkel a szavakkal túláltalánosít: nárcisztikus személyiségzavar. Neked ez a fixa ideálod? Nem csoda, hogy őket fogod ki folyton...
Koncenrtrálj másra.
Nemkülönben a legtöbb hetero pasi és a legtöbb biszex pasi
nem nárcizmusból olyan, ha több szálat futtat egyszerre.
A nők azok inkább, akik magamutogatók, és folyton tetszeni, meg bizonyítani akarnak. Nem csoda, hogy folyton sminkelik magukat, holott anélkül általában szebbek.
A több szálat egyszerre futtató hetero pasik és biszex pasik általában a változatosság miatt teszik.
Nem személyiségzavarból és pláne nem páváskodásból, vagy nárcizmusból.
De ha már így a fejedbe vetted, egészségedre, további jó panaszkodást és szenvedést kívánok, ha már ennyire ragaskodsz a túláltalánosításodhoz és a fixa ideádhoz, kedves kérdező.
Apropó, hányszor fogod még ismételgetni magad a biszex részen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!