Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért ilyen a biszexek többsége?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a biszexek többsége?

Figyelt kérdés

Engem már több biszex is átvert. Mellettem nőkből-férfiakból tartott háremet. Nem tudtam róla, utólag derült ki.

Heteró nő ismerőseim, akik szintén voltak már viszex férfival kapcsolatban, ugyanezt taapasztalták. Ráadásul félelmetesen ugyanazokat a nárcisztikus módszereket alkalmazták nők és férfiak esetében is. Felelősséget sem vállaltak egyik nem felé sem, hanem inkább nekik állt feljebb ha valaki rájött az átverésükre. Megfordították kifacsarták a helyzetet, és azokban akartak bűntudatot kelteni, akiket átvertek. A biszexek többsége mindkét nemet kihasználja, és átveri?

2023. jún. 17. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Ismerkedésnél nem olyan nehéz leszűrni az ilyet,mindegy hogy hetero vagy biszex pasiról vagy nőről(!) van szó.

Ha mégis mindig ilyenekkel jössz össze,az a te bajod. Ezért kár általánosítani

2023. jún. 19. 10:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Nyilván az én bajom. Ezt a demagóg dumát
2023. jún. 19. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

Miért kié lenne? Az enyém biztos nem,kb senki mást nem érdekel hogy mindíg ezeket fogod ki:D

Valószínűleg nem az a probléma hogy biszexek voltak,aki egy gerinctelen gyökér az heteroként vagy melegként is az lenne

2023. jún. 19. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:
82%

A kérdező nem únja ezt a témát. Már a sokadik alkalom, hogy ugyanezekkel a szavakkal túláltalánosít: nárcisztikus személyiségzavar. Neked ez a fixa ideálod? Nem csoda, hogy őket fogod ki folyton...

Koncenrtrálj másra.

Nemkülönben a legtöbb hetero pasi és a legtöbb biszex pasi

nem nárcizmusból olyan, ha több szálat futtat egyszerre.

A nők azok inkább, akik magamutogatók, és folyton tetszeni, meg bizonyítani akarnak. Nem csoda, hogy folyton sminkelik magukat, holott anélkül általában szebbek.

A több szálat egyszerre futtató hetero pasik és biszex pasik általában a változatosság miatt teszik.

Nem személyiségzavarból és pláne nem páváskodásból, vagy nárcizmusból.

De ha már így a fejedbe vetted, egészségedre, további jó panaszkodást és szenvedést kívánok, ha már ennyire ragaskodsz a túláltalánosításodhoz és a fixa ideádhoz, kedves kérdező.

Apropó, hányszor fogod még ismételgetni magad a biszex részen?

2023. jún. 19. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!