Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy biszexuális a legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
Nos úgy kezdődött az egész hogy elmentem a legjobb barátnőmmel elmentünk sétálni ni egy helyre ahol pedig leültünk egy padra és ott pedig kezdett közel ülni hozzám aztán mondta hogy csinálunk e pár képet én meg igent mondtam rá és utána bújt hozzám közel amit eddig egy kép készítésnél sem csinált. Utána pár perc múlva mondja nekem hogy nyugodtan tegyem a fejem az ölébe én ezt megtettem és aztán így kivolt pirosodva mosolygott és zavarban volt és így aztán a fejét rá tette a karamra és 9 közbe csinált selfiet. Meg néha mondogatta hogy megszeretné próbálni nemsokára lánnyal hogy milyen egy kapcsolat. Azóta viselkedik így amióta kettesben szoktam kimenni vele sétálni plusz követi as LMBTQT szerintetek biszexuális? Én 18 L L vagyok a barátnőm 172023. júl. 13. 19:42
2/9 A kérdező kommentje:
1-es volt kapcsolata fiúkkal de nem igazán tartott sokat
2023. júl. 13. 19:46
3/9 anonim válasza:
Kapcsolatot akar egy lánnyal
Szerinted? Minimum bi
És vsz. te lennél az a lány, nyisd már ki a szemed!
4/9 A kérdező kommentje:
2-es. Ezt értem és teljesen egyetértek. Csak így van hogy hirtelen mondja hogy Fujj lánnyal..
2023. júl. 13. 19:51
5/9 anonim válasza:
Talán egybe kellene leírni az egész sztorit...
6/9 A kérdező kommentje:
5od es mndenkinek. Amiota kezdek kijarni vele kettesbe vagy akar kettesben vagyok vele akkor pedig mindig lgbtqs temakrol beszel de amikor a tobbi baratnonk an velunk akkor nem beszel lgbtqs temarol es nem viselkedik ugy. Csak akkor amikor kettesbe vagyok vele. masok elott takarja ezeket. Aztan igy van eg lany akivel joba vagyok 2 eve es a legjobb baratnom feltekeny lett ram es modogatja hogy hagyd ezt a lanyt. Aztan amikor mondtam a legjobb baratnomnek hogy hagyom azt a lanyt akkor erosen orult neki
2023. júl. 13. 20:50
7/9 anonim válasza:
Több mint valószínű, hogy biszex.
A leírtak alapján szerintem veled akarna kapcsolatot. Legalábbis megpróbálni.
8/9 A kérdező kommentje:
Ezt elfeljetettem leirni : benne van snapchaten egy biszexuális csoportba
2023. júl. 13. 21:21
9/9 anonim válasza:
Tuti , hogy szeretne valamit . Tartsatok közös fehérnemű próbát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!