Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon biszexuális a legjobb barátnőm vagy leszbikus? Előre bocsánat ha túl sokat irtam nem tudtam rövidebben leírni.
Figyelt kérdés
Lassan 2éve legjobb barátnők vagyunk egy lánnyal és a napokban azt kezdtem észre venni rajta hogy amikor már meglát engem messziről nagyon mosolyog aztán amikor már egymás mellett vagyunk zavarban van és amikor beszélek vele és szembe nézek vele utána kb 1 darabib néz engem és hirtelen elkapja a tekintetét rólam. (volt már több pasija is) Aztán nemrég pedig kérdezte tőlem hogy nincs e kedvem atmenni hozzá hogy nézzünk filmet és menjünk sétálni en mondtam hogy van. Na elmentem hozzá és kb egy kis beszélgetés meg filmezgetés után adott nekem 3 szájra puszit az egyiket csak úgy simán mint én normális szájra puszit aztán pedig a másikat pedig hosszasan adta. Megkerdeztem tőle hogy miért adta erre a válasza az volt hogy: Mert láttam rajtad hogy akarod. Hát nem akartam hogy megcsójoljon engem nem is említettem neki ilyet plussz meg csak beszélgettem vele. Aztán pedig ahogy telt az idő adott nekem még egy szájra puszit és azt úgy hogy találkoztunk mert mentünk együtt vásárolni megöleltem őt és aztán az ölelés után egyből megcsókolt engem én kérdezte: szeretnéd ha kézen fogva mennénk? Én meg kíváncsiságból azt mondtam neki hogy igen. Na és az igen után meg is fogta a kezem és addig nem engedte el ameddig odsa nem értünk az üzletbe és aztán ő ölelt meg engem nagy mosollyal az arcán meg jó zavarban is volt és a puillai is kiboltak tágulva. Aztán ezek után hagytam hogy teljen el egy kis idő és megkerdeztem tőle hogy ő biszex és a válasza az volt hogy nem tudom aztán pedig hirtelen mondta nekem párszor csak úgy a semmiből hogy: én befejeztem a fiúkkal és inkább csak lányokat fogok szeretni. Aztán meg szintén kíváncsiságból leirtam neki hogy szeretlek de nem. Barátként erre ő:én se barátként szereltek téged. És utána kérdeztem tőle hogy összejövunk e erre a válasza igen. Aztán kezdte ezeket írni nekem: jó éjt szeretlek, cukim meg stb. És aztán hirtelen mondta: ne haragudj de nekem ez nem megy maradok a fiúknal. Szerintetek leszbikus vagy biszex lehet a legjobb barátnőm? Aki tud az segítsen mert én összevagyok zavarodva és talán meg be is jövök neki. Én 18L/L vagyok a barátnőm pedig szintén 18 éves2022. nov. 24. 17:42
A kérdező szavazást indított:
Biszexuális csak nem meri még felvállalni
talán biszexuális de nem biztos
Leszbikus
Hetero
15 szavazat
1/18 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt kifelejtettem meg néha elérinti a hátam meg a vállam plussz van amikor végig simogatja a kezét rajtam és továbbhúz.
2022. nov. 24. 17:44
2/18 anonim válasza:
Hát ez a kérdés több szempontból is elég felbaszósra sikeredett.
3/18 A kérdező kommentje:
2es nem értem hogy mi ebben a felbaszó de kösznöm a hozzászólásod...sok értelme volt
2022. nov. 24. 17:50
4/18 anonim válasza:
Az hogy kíváncsiságból tettél meg dolgokat, és mellette tudatában voltál, hogy ez részedről nem komoly. Mintha csak játékként élted volna meg egy másik ember érzelmeit, és arra lennél kíváncsi, hogy meddig megy el. Pedig szerintem már az első néhány cselekedet is túl volt azon a ponton ahonnan komolyan kell venni a másik ember szándékait. Aztán a vége az megint kész, miszerint a barátnőd is visszavonta ezt az egészet... Hát basszus... Meg onnantól már az is megfordult a fejemben, hogy valójában te voltál kihasználva. Egy hetero lány aki felprólbálja, hogy milyen lenne egy bi vagy leszbi lány cipője, ha az lenne. Ha te rólad rudta, hogy leszbikus vagy, könnyen feltézelezem hogy te voltál az eszköz a saját kíváncsiságának megéléséhez, úgy ahogy te is tetted vele. Ő is kíváncsi volt, és ő is nem.
5/18 anonim válasza:
biszexuális ez alapján, habár kicsit kamunak tünik a kérdés.
A barátnőd nem nézett egy kicsit túl sok citrust mostanában?
6/18 anonim válasza:
100 % hogy biszex. Te meg tuti nem vagy heteró.
7/18 A kérdező kommentje:
6-os én leszbikus vagyok.
4-es a legjobb barátnőm tudja hogy leszbikus vagyok meg említettem a kérdésben hogy én nem akarok tőle semmit.
2022. nov. 24. 18:12
8/18 A kérdező kommentje:
Plussz megint 4-es nem én csináltam ezeket hanem a legjobb barátnőm. Szerintem. De nagyon félre olvastad a kérdést
2022. nov. 24. 18:13
9/18 anonim válasza:
Igen, azt értem, de mégis tovább engedted hogy menjen az úton. Ha a végén nem hátrál ki, akkor ebből igen komoly érzelmi sérülések is lehettek volna. Ő komolyan vesz téged, és pofára esik. Nagy mázlid volt. Simán elveszíthetted volna a legjobb barátnődet.
10/18 A kérdező kommentje:
9-es ebben egyetértek veled. Talán még lehet olyan alkalom hogy megint szeretne velem kapcsolatban lenni de aztán már nem lépne vissza. És utána már tényleg hogy belemegyek és akarni fogom én is
2022. nov. 24. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!