Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy biszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki azt hiszem, tetszik. Nagyon szépnek találom, szeretem, ha csinos ruhákat hord, ha rám néz, lesütöm a szemem, ha beszélünk alig tudok egy értelmes mondatot kinyögni, kicsit dadogok is néha, teljesen zavarban vagyok és elpirulok. Eddig egyszer tetszett valaki, egy fiú, de csak kb 2 hétig. Egyébként ha nőket látok, sokszor megnézem a popsijukat, megnézem a csinos nőket, jó érzés nézni őket. Viszont a fiúkat csak nagyon ritkán tartom jóképűnek, de őket nem igazán nézem meg. Néha vágyom rá, hogy legyen egy fiú, aki átölel és biztonságban érzem magam, de nem sokszor. A szextől undorodom fiúkkal, lánnyal pedig szimplán nem érdekel. Még nem volt kapcsolatom sose. Lehetséges, hogy nem vagyok biszex vagyok? Bocsi ha hülyeség de nem értek ehhez a témához, hogy ez annak számít-e. 😀

2022. nov. 22. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biszex vagy. De az is lehet, hogy leszbikus, csak nehezedre esik elfogadni.
2022. nov. 22. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a pakliban akár az is, amit az #1-es írt. Néha fiúkra is vágyol, de inkább nőkre. Az, hogy a szex nem érdekel az meg nem mérvadó.
2022. nov. 22. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem keress fel egy pszichológust, mert jelenleg azt sem tudod merre van az előre.
2022. nov. 22. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!