Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi és meleg srácok, volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg srácok, volt már aki egy itteni beszélgetésből jutott el egy találkozóig, kalandig vagy esetleg több?

Figyelt kérdés

Mármint olyan amiből minimum egy randi lett vagy szexpartner vagy annál komolyabb? Hány évesen? Hogy sült el végül ?

De ha egyéb elsőre arc nélküli chatoldal, fórum stb ilyen klasszikus oldal is jöhet (szal nem Snap, Tinder stb)

2023. júl. 9. 12:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es ez érdekes lehet van benne valami, meleg haverom tényleg nem tudott innen talizni senkivel. Én nő vagyok, 2emberrel is találkoztam már innen annó :D
2023. júl. 10. 02:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen,viszont a beszélgetés során kiderült,hogy közel lakunk és még ismerjük is egymást,csak nem tudtuk a másikról.
2023. júl. 10. 05:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Voltál innen egy Csepeli sráccal!

Bejött a munkahelyemre, leszopott, én kivertem neki...

Aztán eltűnt...

Pedig jó lett volna még találkozni, szoptam volna én is...

2023. júl. 11. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még nem volt.De benne lennénk egy az asszonnyal egy bisex hármasba 😉 vagy csak szólóba egy aktív sráccal 😋
2023. júl. 12. 11:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14-es

Goldengatere nézzetek fel, ott nagyon rövid idő alatt találnátok/találnál partnert :)

2023. júl. 12. 11:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia igen, bár én nem vagyok bi, de lányokkal találkoztam innen.

Mióta kijöttem németbe nem volt ilyen sajnos :/ 31F

2023. júl. 17. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!