Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg srácok, volt már aki egy itteni beszélgetésből jutott el egy találkozóig, kalandig vagy esetleg több?
Mármint olyan amiből minimum egy randi lett vagy szexpartner vagy annál komolyabb? Hány évesen? Hogy sült el végül ?
De ha egyéb elsőre arc nélküli chatoldal, fórum stb ilyen klasszikus oldal is jöhet (szal nem Snap, Tinder stb)
Igen.
Nagyon jó élmény volt.
Sajnos törlődött a profilja és a telefonszáma is elveszett. :(
Pedig szívesen találkoznék vele újra.
Szó szerint az történt, mint a 3-as válaszolónál.
2020 nyarán, őszén több találkozás is volt,végtelen kellemes, szimpatikus srác volt akivel így megismerkedtem.
Ezen az oldalon az eddigi legnagyobb élményem, pedig csak barátkozás volt.
Mai napig jó szívvel emlékszem vissza erre a Srácra !
Helo!
Én németországban élek, és úgy nézett ki, hogy egy sráccal lehet valami - neki nincs tapasztalata még, én bi vagyok -, de abbamaradt, nem írt vissza...
Érdekes mód növel viszont simán ment a dolog, randit bedzéltünk meg kb 2 nap alatt és harmadik nap találkoztunk (a kérdésnél más is írt, kb. szinte csak arról, hogy úgyse jelenik meg senki.. amikor meg megírtuk, hogy minden simán ment, jött, hogy kamik vagyunk csak hantázunk... mintha bárki is arra verné, hogy majd kamuprofilokat csinál azért, hogy vadidegeneket győzködjön...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!