Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi és meleg srácok, volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg srácok, volt már aki egy itteni beszélgetésből jutott el egy találkozóig, kalandig vagy esetleg több?

Figyelt kérdés

Mármint olyan amiből minimum egy randi lett vagy szexpartner vagy annál komolyabb? Hány évesen? Hogy sült el végül ?

De ha egyéb elsőre arc nélküli chatoldal, fórum stb ilyen klasszikus oldal is jöhet (szal nem Snap, Tinder stb)

2023. júl. 9. 12:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt, 3 sráccal is, mind jól sikerült.
2023. júl. 9. 14:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nem de szuper lenne 😁 28/ bi srác
2023. júl. 9. 14:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nagyon jó élmény volt.

Sajnos törlődött a profilja és a telefonszáma is elveszett. :(

Pedig szívesen találkoznék vele újra.

2023. júl. 9. 15:01
 4/16 A kérdező kommentje:
3-as részletezhetnéd, hogy miért volt olyan klassz, és hh mégsem maradt meg vele a kontakt. Egyszeri volt?
2023. júl. 9. 15:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Írtam privátot.

2023. júl. 9. 15:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint az történt, mint a 3-as válaszolónál.

2020 nyarán, őszén több találkozás is volt,végtelen kellemes, szimpatikus srác volt akivel így megismerkedtem.

Ezen az oldalon az eddigi legnagyobb élményem, pedig csak barátkozás volt.

Mai napig jó szívvel emlékszem vissza erre a Srácra !

2023. júl. 9. 16:24
 7/16 A kérdező kommentje:
6: Ez klassz!!
2023. júl. 9. 16:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalommal sikerült találkozni. Jól éreztük magunkat, de egyszeri volt. Ő nem akart többet.
2023. júl. 9. 17:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Helo!

Én németországban élek, és úgy nézett ki, hogy egy sráccal lehet valami - neki nincs tapasztalata még, én bi vagyok -, de abbamaradt, nem írt vissza...

Érdekes mód növel viszont simán ment a dolog, randit bedzéltünk meg kb 2 nap alatt és harmadik nap találkoztunk (a kérdésnél más is írt, kb. szinte csak arról, hogy úgyse jelenik meg senki.. amikor meg megírtuk, hogy minden simán ment, jött, hogy kamik vagyunk csak hantázunk... mintha bárki is arra verné, hogy majd kamuprofilokat csinál azért, hogy vadidegeneket győzködjön...)

2023. júl. 9. 20:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem innen, hanem az index fórumról volt egy, még 2020 őszén. Pestre felmentem hozzá, és nagyon jól éreztük magunkat. Vertük egymásnak, majd a végén gumiban leszoptam. Aztán kiverte nekem. Sajna nem lett folytatás, törölte az emailcímét. Ha magadra ismersz, írj, jó lenne megint talizni.
2023. júl. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!