Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire késő ilyen korban és élethelyzetben?
Lassan 27 éves leszek, mindig is érdekeltek a srácok. Párszor kölcsönös orálban volt részem is.
Jelenleg van egy csoda szép mennyasszonyom akivel az esküvőt tervezzük.
Az utóbbi időben nagyon rám tört az érzés hogy srácok terén nem éltem még ki magam. Jóformán már az is elég lenne számomra ha meztelenül láthatnék srácokat. Jelenleg tudom hogy ezt nem élhetem meg vagyis azt sem tudom hol lehetne erre alkalmam de legszívesebben nem csak ennyivel élném meg.
Így hogy komoly elkötelezett kapcsolatban vagyok már késő?
Később ha esetleg válás lenne ebből az egészből középkorúként (40 körül a példa erejéig) lenne esélyem megélni a vágyaim? Vagy ezt eddig kellett volna?
A házasságban biztos vagyok mert emellett a lány mellett akarom leélni az életem, csupán vannak olyan dolgok amiket ő nem tud megadni (pl farkat növeszteni pár alkalomra)
Ti mit gondoltok erről?
Pucér pasikat láthatsz edzőterem, vagy uszoda öltözőjében. Kis mozgás mindenkinek kell. Kellemest a hasznossal.
Hasonló helyzetben vagyok. Én nudira néha kinézek.
Remélem, hogy ez csupán egy provokatív kérdés és nem komoly.
Így nehogy megházasodj!
Vele akarod leélni az életed, de azon gondolkozol, hogy ha majd elváltok még pasizhatsz-e majd? Mi vaaaan?
Légyszi ha szereted ezt a lányt és a legjobbat akarod neki, akkor ne vedd el feleségül!
Köszönöm első válaszoló a tippeket!
A kérdésem nem provokatív akart lenni, én csak felvázoltam egy olyan alternatívát amiben egyáltalán nincs megcsalás, mivel nem szeretném és nem is fogom megcsalni csak azért hogy sráccal lehessek.
Ettől függetlenül foglalkoztat az hogy ezelőtt kellett e volna kiélnem magam srácokkal (de lehet ez sem lett volna megoldás mivel évekig nem gondoltam srácokra most meg igen) vagy későbbiekben ha valami nem úgy alakul lenne e még esélyem erre
Vedd el, ha szereted, de nagyon nehéz dolgod lesz majd évek múlva. Kínozni fog a vágy, egyre jobban a fiúk iránt.
Kielégítheted kicsit a vágyaid nudin, vagy zuhanyzókban fiúk láttán, aztán arra hokizol. (néha még szex után is !!)
Egyszer aztán jön egy olyan alkalom, amikor elcsábulsz, lehet csak 50 éves korodban, mikor már a nejed nem nagyon akar szexelni, egyáltalán nem lesz orál, stb.
Nézd meg a hasonló hirdetéseket, a zöme férfi aki fiút keres első alkalomra, 40-45 éves. Kb. 10-15 év házasság után, keres új izgalmat !(vagy csak ráúnt a puncira ? )
MOTTÓ: A TE örömöd, az Én örömöm is.
.
A hozzád, és a hozzám :) hasonló férfinak, a mai eszemmel:
CSAK olyan nővel szabadna összekötni az életét,
akivel a házasság előtt meg lehet beszélni a biszex vágyakat,
és az ebből következő nyitott kapcsolatot.
-- a biszex vágyhoz mindenképpen kell egy harmadik fél -- :)
.
Szóval, olyan partnerrel jó együtt élni, akivel a TE biszex vágyaidat nem kell titkolnod, és azokat A PÁRODDAL együtt, KÖZÖS ÖRÖMKÉNT lehet megélni, vagy kettesben, vagy hármas felállásban.
.
Természetesen a párod vágyai is - a te vágyidtól eltérőek FŐKÉPPEN- maradéktalanul kell, hogy teljesüljenek, amikben pedig te vagy az Ő partnere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!