Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok akik megcsalják barátnőjüket? (Hosszú)
Kezdeném azzal, hogy még nem tettem semmi tettleges dolgot amit én (!) megcsalásnak könyvelnék el magamban.
Felmerült bennem, már jó hosszú ideje hogy ismét sráccal akarok lenni, viszont hosszabb ideje kapcsolatban vagyok egy lánnyal, akivel tökéletes a kapcsolat a maga módján, kivéve hogy nem tudja azt megadni amit egy srác.
Párszor beszélgettem meleg társkeresőn srácokkal, ismerkedtem barátkoztam (semmi több akkor nem alakult). Egy sráccal kicsit közelebb kerültünk, ez annyit jelent hogy tartjuk a kapcsolatot más platformon és néha beszélünk de sosem találkoztunk. Amolyan plátói a kapcsolatunk, mivel többször feljött szóba az hogy milyen jó lenne együtt lenni egy délutánra vagy akár csak egy órára.
Egyre inkább foglalkoztat az a dolog hogy találkozzak a sráccal de sosem merem meglépni mert ha semmi sem történik de találkozunk nekem már az is megcsalás lenne.
Azok a bi srácok (vagy akár heterók is akik hasonló dolgokról beszéltek a barátnőjük háta mögött más csajjal)
akik esetleg meg is lépték, azoknál mennyi idő után jött el az az érzés hogy meg kell lépje?
És egyszeri vagy több alkalom volt? Elindított egy lavinát es utána nem tudott ennyibe maradni?
Végül szakítás lett a vége? Vagy titkos kapcsolat?
Tudom erkölcstelen ez az egész helyzet meg a kérdés is ezért sem arra vonatkozik a kérdésem hogy ez miért jó vagy rossz, hanem arra hogy aki csinált ilyet az hogyan élte meg, hogyan kivitelezte és milyen végkifejlettel zárult?
26F
A barátnőd tud a pasis vágyaidról?
Mert ha nem, épp itt lenne az ideje. És ilyen esetben max a nyitott kapcsolat játszik.
Először is tudatosítani kell hogy ahogy olvasom, Te nem csak szexuálisan sőt, inkább emberileg vonzodsz a fiuhoz.
Ez azt jelenti hogy itt nem csak testi hanem erzelmi kilenges is tortenik.
Erre azt tudom mondani hogy ha szerelmes vagy masba akkor ki kell lepni a kapcsolatbol. Nem is kérdés.
En erre nem lennek kepes - en maximum szexuálisan tudnék lepni a sajat nemem felé. De en ezt sem tettem meg a párom mellett. Pedig erre azt gondolom a jobbik rossz. De nem.
Amin most atmesz az nehez az tuti. Ulj le magaddal es tisztazd mik is a valos erzelmeid.
#1: nem tudja, de nincs jó véleménnyel a meleg/biszexekről (szimplán nem bírja hogy férfi férfival csinál bármit is)
#2: leginkább szexuálisan vonzanak a srácok, de tény hogy ezzel a sráccal már egyfajta barátság is kezd kialakulni, illetve helyes és normális is (attól függetlenül hogy sosem találkoztunk még)
De kapcsolatot továbbra sem tudnék sráccal elképzelni így feladni sem adnám egy stabil kapcsolatért
2 es vagyok. Akkor talán rosszul olvastam a sorok között, elnézést.
Az biztos viszont ha olyannal kezdesz aki felé van extra vonzalmad mint a kémiai, abból csak baj lehet.
Én ebben az esetben olyat keresnék akivel tudsz egy jót szexelni es nincsenek ilyen problémák amikből baj lehet.
Persze, ha ugy erzed, akkor lépj. Csak ez esetben fontos minden gondolat. Szerintem.
Kérdéses, hogy tudsz valakivel együtt lenni, úgy hogy nem fogad teljes mértékben el, és titkolnod kell előle az egyik legfontosabb tulajdonságod.
Három lehetőség van: vagy elmondod neki és reméled megtudjátok beszélni, vagy szakítasz vele, vagy találkozgatsz srácokkal is.
Viszont a chatelés is már magában lehet megcsalás kategória, főleg hogy itt érzelmileg is van kötődés. Szóval azzal, hogy taliztok is, nem lesz nagy különbség.
De a leginkább azon gondolkodnék el, hogy miért akarsz olyannal együtt lenni akivel ezt nem oszthatod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!