Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azoknak a fiúknak akik kihaszn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a fiúknak akik kihasználják, megcsalják a lányokat hogy lehet mindig barátnőjük?

Figyelt kérdés
Lányok miért ezekre a fiúkra gerjednek?
2022. dec. 12. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem gerjedünk rájuk. Ha előre tudjuk, nyilván bele sem megyünk. De a te fajtád hozzánk se mer szólni, így ne csodálkozz, ha rád nem gerjed senki.
2022. dec. 12. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Inkább a dumájuk jó és tesznek érte, hogy összejöjjön a csaj.

Gondolom neked nincs csajod és most ezen rinyálsz, na ha ezt az energiát is inkább arra fordítanád, hogy összejöjjön egy csaj, már előrébb lennél.

2022. dec. 12. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bonyolult: élvezem az életet, az orgazmust és alapvetően elégedett vagyok a világban. Nem vagyok kigyúrva, se focista, se modell. De az látszik rajtam hogy sose vagyok kétségbeesve, nem haragszom általánosan, jó dumám, humorom. A bugyi meg lecsúszik onnan meg már célegyenes.

45F

2022. dec. 12. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyen, az nem ezzel nyit egy lánnyal. Tesznek érte, hogy legyen barátnőjük, és nyilván egy ideig semmi gond nincs a viselkedésükkel. És láss csodát, a tapasztalatuk miatt jobban ismerik a lányokat, így könnyebben hatnak az érzelmeikre, így csak egyre könnyebb dolguk van.

Te pedig valószínűleg csak azért írtad ki ezt a kérdést, mert nem vagy ennyire sikeres, és jó esetben hozzá mersz szólni a lányokhoz, de magabiztosság nuku

2022. dec. 12. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A csajok nagyon nem veszik észre hogy azt mondja nekik amit hallani akarnak.

Én ott bukom el, hogy őszinte vagyok. Sőt közléskényszerem van. Pedig ha csak nem mondanék el sokmindent simán összejönne gyorsan. Így meg sehogy kb. 😀 De nem érdekel inkább tudjak tükörbe nézni.

2022. dec. 12. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:

5.: Ahogy Pásztor Pisti mondja az Alvin és a mókusokban:

"....

Legyen egy elved,

Ha le kell nyelned,

Magadnak megbocsásd,

Hogy miért!

...."

De ha meghallgatnád ahogy ő mondja:

https://www.youtube.com/watch?v=pqa0uJXfsGQ

2022. dec. 12. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert azt mondják mindig a lányoknak, amit hallani akarnak. Etetik őket és van, aki beveszi, van aki nem. Ami mindig fontos: a lány önbizalom boostolása.

Ha bejön egy ilyennek külsőleg, akkor nyert ügye van. Ha a külső nem jön be, akkor mondhat amit akar, akkor se lesz belőle semmi.

A nők többsége nem tudatos a párkapcsolat tartalmával kapcsolatban. A külsőségek rendben legyenek, és a szöveg harmonizáljon vele. Hagyják magukat kihasználni, vagy ők használják ki a másikat. Ahogy öregszenek, úgy változik ez, de nem mindenkinél.

2022. dec. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!