Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen felületen lenne érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen felületen lenne érdemes "kipróbálás" céljából ismerkedni? 20F

Figyelt kérdés

Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban? Tudom, hogy vannak speciális felületek erre, de ott nagyrészt olyanok vannak, akik kisipari szinten űzik és nem biztos, hogy én is azt szeretném.

Korombeliekkel ismerkednék.

2023. jún. 25. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itt már sikerült találni, elég hasonlóan voltam, szempont volt az is, hogy ne legyek valakinek az éppen 40. partnere. Illetve, hogy ne egyből dugni akarjon, szóval csak közös hokit próbáltuk ki.
2023. jún. 25. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Még nekem se jött össze hogy eljussak valakivel a kipróbálásig, de azt látom, hogy nagyon sokat kell meríteni hogy fennakadjon a szűrőn néhány szimpi pasi.

Én itt vagyok aktív és Anotalkon. Ritka a nagyon pozitív beszélgetés, de elegendő ahhoz, hogy ne hagyjam ott teljesen ezeket a platformokat :)

Grindr meg hasonló "társkeresőket" még nem próbáltam, nem tudom pontosan hogy mennyiből maradok ki így. Néha eljátszok a gondolattal hogy felregisztrálok, de még nem vettem rá magam.

Én szívesebben ismernék meg srácokat személyesen amúgy, de annyi energiát nem feccölök bele a dologba hogy bárokba járjak meg hasonlók.

Szívesen beszélgetek amúgy erről, a postaládám nyitva áll.

22/F

2023. jún. 25. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen elég nehéz, nekem összesen egyszer sikerült teljesen véletlenül pár hete. De nem tudom mi lesz belőle még.

2023. jún. 25. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tinderről sikerült, de általában csak akkor lehet, ha kifogsz egy kanos fellángolást. Én olyasmire vágynék, ami egy barátság mellé társul, nem csak erről vagy arról szól. 22/F
2023. jún. 27. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Nekem írhatsz:) 22F
2023. jún. 28. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom neked a nem hivatalos nudikat, ilyenkor nyáron. (pl. Gárdony,Nyéki tó, Algyő tiszai vasúti híd, stb.)

Ott lehet nézelődni, sőt lehet beszélgetni először semleges témáról. Aztán ha érzed, hogy szimpik vagytok egymásnak, már beszélhettek akár a szexualitásró, stb. De semmi nem kötelez, bár mikor abba hagyod az ismerkedést. De ha valakit elhívsz egy randira, ismerkedni, akkor az joggal várja el, hogy lesz valami köztetek.

Nekem ez a nudi dolog nagyon bejött !

2023. aug. 21. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

En sem probaltam meg semmit fiuval, de kivancsi lennek ra.

Akar itt is talalhatsz ha szerencsed van.

Bar engem is inkabb a baratkozas erdekelne, ha lesz belöle több is azt nem banom. En is csak kezdövel lennek. Irj ha szeretnel. 😊

2023. aug. 22. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
A vágyaid pont hu most elég jól megyeget és ingyenes. Mostanában azt nézem.
2023. aug. 22. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!