Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Saját tapasztalatok alapján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját tapasztalatok alapján hány alkalom után jön el az elfogadás?

Figyelt kérdés

Egy biszex srác vagyok, csajokkal mindig komfortosan ment a szex, fiúkkal pedig minden alkalommal jött a bűntudat. Pedig sokkal jobban élveztem a szexet (ez mindegyik alkalomra igaz)

Eddig 4 sráccal voltam összesen, ha pedig alkalmakat nézünk olyan 9x.

Lényegesen kevésbé érzek bűntudatot az első alkalom óta és elfogadtam - legalábbis úgy érzem - hogy biszex vagyok, mégis ott a fura érzés.

Aki biszexként már nem érez bűntudatot vagy megbánást annak mennyi alkalom után jött ez el? Volt aki azonnal eltudta magában fogadni? Esetleg segítene ha felvállalnám mások előtt? (Jelenleg senki sem tud a barátaim és családom köréből erről az oldalamról)

jan. 27. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ezt nem lehet számszerűsíteni. Személyiségfüggő. Egyébként miért van bűntudatod? Traumatizált valaki/valami? Vagy félsz a reakcióktól? Én hetero vagyok, de nem szexuális irányultság szerint ítélem meg az embereket. Szerintem ez egyáltalán nem is érdekes.
jan. 27. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanez a szitum. Az első alkalom után nagyon haragudtam magamra, de annyira, hogy az önkielégítést is mellőztem. Aztán eltelt 1-2 hónap és újra kívántam fiúval, de elhesegettem a gondolatot, majd egy jó fél év után megtörtént ismét. Utána megint a bűntudat és az előbb leírtak. Ezek után volt még 3 fiúval "dolgom", volt amikor éreztem bűntudatot, volt amikor nem. Az utolsó után lényegesen minimálisabban éreztem. Egyébként az az érdekes, hogy 5 fiúval voltam, ebből kettő ismerősöm volt és például utánuk egyáltalán semmi bűntudatot nem éreztem. Senki nem tudja, hogy van biszex hajlamom, viszont úgy érzem, hogy magammal eltudtam már fogadni.

28f

jan. 27. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amig nem voltam fiuval már attól bűntudatom volt ha maszti közbe fiukra vertem vagy meleg videót néztem. Aztán tavaly nyáron megtörtént igazából is. Fantasztikus élmény volt és nem éreztem bűntudatot
jan. 27. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

A megoldás egyszerű: nem kell biszexnek és semmiféle -szexnek elfogadnod magadat, mert ezeket a kategóriákat egy Kertbeny nevezetű ember találta ki több, mint 100 éve, és senkinek nem kötelező ezeket elfogadni.

Ezek nem objektív kategóriák, mint a férfi és a nő, hanem valaki kitalálta, és elterjedt.

Aki akarja, sorolja be magát, aki meg nem, annak egyáltalán nem kötelező!!

jan. 28. 05:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt írd meg, hol és hogyan találsz számodra megfelelő partnert és mennyire vagy válogatós, milyen igényeid vannak
jan. 28. 05:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Valószínűleg én is másképp éreznék ha ismerőssel lennék együtt, de ahhoz még nem volt bátorságom.

#5-nek válaszolva: Csak az alap dolgokban vagyok válogatós, legyen kb korombeli +- 5-7 év, legyen ápolt, ne legyen túlságosan elhízott. Eddig Grindr-en tinderen és romeon találtam partnereket

jan. 28. 10:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második után, elfogadtam magamat magam elôtt, hogy bi vagyok, és jó ez így. Több élvezethez jutok, mintha csak hetero lennek.
jan. 28. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, ez év volt és nem alkalom. Nagyjából 30 lehettem, amikor elfogadtam és megértettem, hogy nem vagyok hetero. Mondjuk én az asszonynak is elmondtam, tud róla, de nem reklámozom.

Ma már úgy vagyok vele, hogy ez a részem.

jan. 28. 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A legelső szopásom alkalmával elfogadtam, hogy biszex vagyok. Nem volt bűntudatom, semmilyen rossz érzésem. Kicsit talán büszke is voltam magamra, hogy megtettem.
jan. 29. 08:25
 10/10 oldmanus66 ***** válasza:
100%
bűntudat az mindig volt, de aztán pár nap múlva ismét kivántam
jan. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!