Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudnám meggyőzni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám meggyőzni a meleg szerelmem?

Figyelt kérdés
A srác nyiltan vállalja hogy meleg. (Amúgy sem tudná letagadni.) Sok haverja van, akik szintén melegek, és velük többesben eljár wellnessbe, bulizni, és szexelnek is egymással. Én biszex vagyok, és szoktam én is csatlakozni hozzájuk. Ebbe a srácba kb megszállott módján beleszerettem. De mellette vannak nők is, akiket szintén szeretek, de velük a szexet 2-3 havonta akarom csak, akkor sem áll mindig a farkam. Ez a meleg srác tudja hogy biszex vagyok, azt is, hogy mellette nekem nőim is vannak, és neki ez nem tetszik. Illetve az nem tetszik neki, ahogy bánok ezekkel a nőkkel. Egyszerre több nőm is van, és ezek közül egy sem tudja hogy biszex vagyok, azaz céloztam nekik arra, hogy hármasban akarnám a szexet plusz egy férfi bevonásával, magam miatt, mert szeretném kipróbálni a szopást. (Azt nem tudják hogy rendszeresen vagyok férfiakkal mellettük is.) Ezt a nők nem akarják, én meg büntetésből x hónapig rájuk sem nézek. Szóval a nőkkel való bánásmódomat sérelmezi a meleg szerelmem, és azt mondta gerinctelennek tart emiatt, és kihasználósnak. Hiába mondtam hogy őt nem akarom kihasználni, nem hisz nekem. Hogyan tudnám meggyőzni?
2023. jún. 25. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Jaj, már megint te? Dehogy bánsz te rosszul a nőkkel, nem volt közöd még egyhez sem. Egy ekkora donjuan nem itt lógna gyakorin.
2023. jún. 25. 15:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagy köteles hinned nekem, de gyanusítanod sem kell!
2023. jún. 25. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Majd elvisz az AIDS...
2023. jún. 25. 17:36
 4/10 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Két lábon járó red flag vagy, még jó hogy nem akar tőled semmit.
2023. jún. 25. 17:59
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es miért? Ő meg más férfiakkal szexel csoportosan. Tehát?
2023. jún. 25. 19:19
 6/10 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Gondolom nem hülyíti a szexpartnereit, és nem bűnteti őket mint egy durcás kisfiú, ha nem kap faszt. De ezen kívül igen, megérdemelnétek egymást.
2023. jún. 25. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
5. Mindketten szarok vagytok, most örülsz?
2023. jún. 26. 05:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Te örülsz annak hogy agresszív vagy?
2023. jún. 26. 06:47
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Meleg szerelmed?

Érdekes megközelítése a szerelemnek, ha mindketten össze, vissza dugtok másokkal. Ezt mindennek lehet nevezni, csak ŐSZINTE szerelemnek nem. Kb akkor lehettek együtt, ha másnak éppen nem kelletek.

2023. jún. 26. 10:59
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
Gerinctelen vagy, ez teljesen egyértelmű. A szerelem meg álom marad számodra örökre.
2023. jún. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!