Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor meleg vagy biszexuális vagyok?
Volt egy hosszú kapcsolatom egy lánnyal. A szex működött, erekcióval sem volt nagyobb gond. Viszont már ő előtte is éreztem, hogy érdekel milyen lehet férfival a szex, passzívként. Fél éve szakítottunk és gondoltam itt az alkalom kipróbálom. Találtam is rá egy fiút, akivel mind ezt kipróbáltam. Elég jó volt tetszett a dolog, sőt a szopás jobban tetszett mint a nyalás. kb 4-5 hónapig csináltuk rendszeresen, de vége lett mert újra össze jöttem a lánnyal. Viszont már nem kívánom.. egyszerűen nem érezem azt a vonzalmat mint előtte. Az utolsó 2-3 alkalommal fel sem állt..
Mi történik velem? Meleg lettem? Fogom még valaha élvezni nőkkel a szexet?
Kérdező, ugyanazon nőből ki is lehet ábrándulni, vagy pusztán eltánik a szexuális varázsa évek múltán, stb.
Gondolj a hetero házasok eseteire. Évek múltán egymásra unnak szexuálisan, akár 40 éves kor alatt is. Ki előbb, ki utóbb. Lehet, hogy lelkileg újra kívánod a csajod közelségét, csak már a puncija nem olyan érdekes esetleg.
Valószínűleg az is közrejátszik, hogy hozzá vonzódaz másképp (vagy inkább már szinte sehogy)
Arról nem is szólva, higy a kötetlen izgalmak után most megint monogám kapcsolatban vagy.
Szerintem simán dugnál nőket is, ha szingli lennél.
Ezt így nagyon nehéz eldonteni. De őszintén szólva abbol amit leirtal inkább gondolom azt hogy meleg vagy mint biszex. De ahogy mások is irtak másik csajjal lehet hogy meglenne az izgalom.
Én pl nem tudnék fiuba szeretni, engem a nok erdekelnek. Imádom a puncit. Mindenem a nyalas. De idonkent pasival is tudok szexelni. De nalam ez itt ki is merül. Es amugy is nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!